Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Pasta Party Tinos Running Experience 2023

Στο πλαίσιο του Tinos Running Experience Avance 2023, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Τήνου σε συνεργασία με το Σύλλογο του χωριού της Καλλονής, διοργάνωσε το καθιερωμένο Pasta Party. Από το 2014 μέχρι και το 2023 (εκτός των δύο χρόνων του κορονοϊού) το pasta party φιλοξενήθηκε στα χωριά Στενή, Αγάπη, Κώμη, Φαλατάδο, Κέχρο, Λουτρά και Καλλονή.

Για ακόμα μια χρονιά ήταν παρών ο chef και Τηνιακός πλέον Αλέξανδρος Παπανδρέου που με τη δημιουργική του έμπνευση και τις μοναδικές συνταγές του ανάδειξε για άλλη μία φορά τα τηνιακά παραδοσιακά προϊόντα στους φίλους της διοργάνωσης.

Στην βραδιά συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου. Χαιρέτησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ανδρέας Τσιμέκης, ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, η Έπαρχος Τήνου, Αναστασία Δεληγιάννη και ο Σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Το pasta party είναι μία μοναδική ευκαιρία για τους αθλητές και τους συνοδούς τους να γνωρίσουν τα χωριά, τη γαστρονομία, το κέφι και τη φιλοξενία της Τήνου και των κατοίκων της. Τέλος, ευχόμαστε καλό αγώνα αύριο σε όσους τρέξουν, να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή τους σε άλλο ένα Tinos Running Experience.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -