Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Τήνος – Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Περί Ανέμων και Γεννητριών»

Τήνος – Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Περί Ανέμων και Γεννητριών»

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Περί Ανέμων και Γεννητριών» της Ομάδας Δημιουργικής Γραφής – Συλλόγου Γυναικών Τήνου

Το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020 και στις 18.00 στον κατάμεστο και φιλόξενο χώρο του εστιατορίου «Φραγκίσκες» στην πόλη της Τήνου, πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, η παρουσίαση του βιβλίου της Ομάδας Δημιουργικής Γραφής Τήνου. Ένα πόνημα που απαρτίζεται από δέκα επιστολές διαμαρτυρίας ως προς την επικείμενη τοποθέτηση Ανεμογεννητριών στο νησί της Τήνου.

Το βιβλίο αυτό κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Γραφομηχανή με την υποστήριξη της Επάρχου Τήνου κ Δεληγιάννη, του Δήμου Τήνου καθώς και ιδιωτών, υποστηρικτών της ομάδας Δημιουργικής Γραφής.

Στην αρχή της εκδήλωσης η κα Πιπέρη Μαργαρίτα, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τήνου, με ευχές καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και σύστησε τα μέλη της Ομάδας Δημιουργικής Γραφής που έλαβαν μέρος με τις συγγραφικές τους δημιουργίες, στη συγκεκριμένη έκδοση.

Στη συνέχεια με δυο λόγια σκιαγράφησε την σχεδόν δίχρονη πορεία της ομάδας και τη δυναμική της εξέλιξής της μιας και ήδη απαρτίζεται από δύο τμήματα ενηλίκων και ένα παιδικό δίνοντας έτσι τον λόγο στους διδάσκοντες κύριο Ρούβαλη Βασίλη, ποιητή-συγγραφέα-εκδότη και πανεπιστημιακό δάσκαλο Δημιουργικής Γραφής καθώς και στην κυρία Καλλιόπη Αναστασάκη συγγραφέα με πανεπιστημιακές σπουδές στη δημιουργική Γραφή, όπου με τη σειρά τους μίλησαν για το αντικείμενο της δημιουργικής γραφής και ειδικότερα για το προς παρουσίαση βιβλίο της συγγραφικής τους ομάδας.

Ακολούθησαν αναγνώσεις των συμπεριλαμβανόμενων στην έκδοση επιστολών από τους ίδιους τους συγγραφείς.

Στο ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον της εκδήλωσης, ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων περί γραφής και συγγραφής καθώς και του πολιτικά επίκαιρου περιεχομένου του βιβλίου ανάμεσα στους δημιουργούς και στους παρευρισκόμενους φίλους και ακροατές-επισκέπτες.

Το ιδιαίτερα ευχάριστο και οικείο κλίμα χαρακτήρισε την εκδήλωση δίνοντας ώθηση για την συνέχεια της ομάδας.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
clear sky
9.4 ° C
9.4 °
6.6 °
52 %
4.9kmh
3 %
Τε
10 °
Πε
13 °
Πα
14 °
Σα
14 °
Κυ
11 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -