Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Ολοκληρώθηκε επισκευή τμήματος Περιφερειακού … έπεται συνέχεια

Γράφει η Έπαρχος Τήνου
Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου

Την Κυριακή 17/5 ολοκληρώθηκε η επισκευή του τμήματος του Περιφερειακού δρόμου της πόλης της Τήνου που αφορούσε τόσο την αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων όσο και το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού. Ταυτόχρονα προχωράει και η δημοπράτηση του έργου «Προμήθεια Φωτιστικών Σωμάτων για: Αντικατάσταση Φθαρμένων Φωτιστικών Σωμάτων στην Περιφερειακή Οδό Ν. Τήνου» που αφορά τα υπόλοιπα τμήματα του Περιφερειακού δρόμου.

Με την επιστροφή στην κανονικότητα ολοκληρώνονται τα έργα που είχαν ξεκινήσει και εξαιτίας της κατάστασης είχαν διακοπεί και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε ένα καλό συνολικό αποτέλεσμα.

Η προσπάθεια που γίνεται (κάτω από αντίξοες συνθήκες) είναι για να φροντίσουμε την καθημερινότητα των συμπατριωτών μας αλλά και την ασφάλεια των επισκεπτών του νησιού μας !!!!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -