Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Περιστεριώνας Τήνου: Ραντεβού με την ιστορία για πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ένα τριήμερο γεμάτο εμπειρίες αλλά ταυτόχρονα και ιστορικό έρχεται για τον Περιστεριώνα Τήνου. Οι πρωταθλητές Κυκλάδων στο τμήμα των παίδων θα δώσουν δυο αγώνες στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου με φόντο την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αύριο, Παρασκευή στις 21.00 το βράδυ ο Περιστεριώνας Τήνου θα αντιμετωπίσει την ομάδα από την Κρήτη (Ηράκλειο ΟΑΑ) ενώ την Κυριακή στις 11.30 τον Ιάλυσο από την Ρόδο. Η νικήτρια ομάδα του τριημέρου θα προκριθεί στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ στις 15/5 και ώρα 17.00.

Ο κόσμος της Τήνου για ακόμα μια αναμέτρηση αναμένεται να γεμίσει το Κλειστό Γυμναστήριο και να είναι ο έξτρα παίκτης για τους σημαντικούς αυτούς αγώνες του Περιστεριώνα.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το Tinos Today

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -