Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ΕΠΑΛ Τήνου, παροχή φυτών

Με χαρά και ικανοποίηση, σας ανακοινώνουμε ότι, με τη λήξη του Προγράμματος της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης 2019-2020 « διάσωση-διάδοση των παραδοσιακών σπόρων και την προώθηση της χαρουπιάς στο νησί μας» , που αποτελεί θεσμό για το ΕΠΑ.Λ. Τήνου, οι μαθητές της Π.Ο. του ΕΠΑ.Λ Τήνου, θα προσφέρουν και φέτος στο κοινό της Τήνου, τα εκατοντάδες νεαρά σποριόφυτα, που δημιούργησαν μέσα στις εγκαταστάσεις του Φυτωρίου-Θερμοκηπίου του Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ» εργαζόμενοι απογευματινές, ώρες εκτός του ωραρίου του Σχολείου τους, «σποριόφυτα λαχανικών-χαρουπιών-λατανιών και αρωματικών φυτών».

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Η παροχή των φυτών θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΙΟΥ 2020 και από τις 5:30μμ έως 7:30μμ μέσα από τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, που  βρίσκονται βορειοδυτικά του ΠΙΙΕΤ.

-Λόγω της κατάστασης με την Πανδημία, δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παρουσίαση  του έργου των παιδιών σχ. έτους 2019-2020.

– Παρακαλούμε να σεβαστείτε τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου και το χώρο που ανήκει στο ΠΙΙΕΤ  που μας φιλοξενεί  για να διευκολύνεται το έργο μας.

-Τέλος εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες στο Δ.Σ. του Συλλόγου του Πρασίνου και το Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ιωάννη Ψάλτη, για την ανιδιοτελή υποστήριξη του προγράμματός μας για την επιτυχία των στόχων μας.

Ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ Τήνου                  Η Υπεύθυνη του προγράμματος Ευάγγελος Μαρκουίζος                                Χρύσα Κελεπούρη

Συμμετοχή
Βαλεντίνη Χατζηβασιλείου

Τήνος 13-5-2020

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter