Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Απάντηση Πέτρου Μαρκουίζου στην παράταξη «Ενωμένοι για το νησί μας»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Θα πρέπει να πληροφορήσουμε την παράταξη Ενωμένοι  για το νησί μας και τον κ. Παναγιώτη Κροντηρά πως ο δήμος Τήνου διενεργώντας με επιμέλεια και αμεσότητα ενημέρωσε έγκαιρα τους μηχανικούς της Τήνου για την επικείμενη ύπαρξη του σχετικού νομοσχεδίου από την πρώτη στιγμή που το πληροφορήθηκε.

Μετά την ανάρτηση του σχεδίου νόμου σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργεια στάλθηκε το επίσημο κείμενο μαζί με την ιστοσελίδα ανάρτησής του, σε φορείς του νησιού προς γνωμοδότηση, όπως στους μηχανικούς, στους δικηγόρους, στους συμβολαιογράφους και στους μεσίτες,καθώς και στην  υπηρεσία δόμησης του δήμου Τήνου.

Το σχέδιο νόμου βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση ώστε να μπορέσει ο κάθε πολίτης να εκφράσει γνώμη και προτάσεις. Δυστυχώς εσείς, ως θεσμική αντιπολίτευση, ομολογείτε την απραξία σας μη γνωρίζοντας ακόμα και την ύπαρξή του, καθώς και την παράταση που δόθηκε στη διαβούλευση έως τις 4 Σεπτεμβρίου. 

Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από την επιλογή σας να αντιπολιτεύεστε τα πάντα, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να επιλέξετε τις προτάσεις από τις καταγγελίες. Την ουσία δηλαδή, από την επικοινωνία.

Πέτρος Μαρκουίζος
Εντεταλμένος σύμβουλος για τον συντονισμού δημοτικού εργου

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img