Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Η πεζοδρόμηση της παραλιακής ζώνης Τήνου

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείου Τήνου – Άνδρου

Ανακοίνωση σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιόδου 01 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2020

1. Η προσωρινή πεζοδρόμηση της παραλιακής οδού λιμένα Τήνου για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο θα πραγματοποιείται  από το κατάστημα «Κουρσάρος» μέχρι τη διασταύρωση της παραλιακής οδού με την οδό Τριών Ιεραρχών, το διάστημα από 1.7 έως 31.8.2020 κατά τις ώρες 20:00 έως 01:00.

2. Ο προβλήτας Π1 (Ποσειδώνιο) παραμένει ως χώρος στάθμευσης καθ’ όλο το 24ωρο. 

Αν μετά τις 20:00 παραμείνουν οχήματα εντός του χώρου στάθμευσης, αυτά θα παραμένουν σταθμευμένα έως το πέρας της πεζοδρόμησης της παραλιακής οδού (01:00).

Σε περίπτωση που κάποιος οδηγός επιθυμεί να μετακινήσει το όχημά του, αυτό θα γίνεται μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις.

Σε αυτή την περίπτωση η απομάκρυνση θα πραγματοποιείται με κατεύθυνση προς Βίντσι καθοδηγούμενο από στελέχη της υπηρεσίας security.

3. Ο προβλήτας Π2 (προβλήτας «ΕΛΛΗ») παύει να χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης για όλα τα οχήματα (αυτοκίνητα και δίτροχα) κατά το χρονικό διάστημα 1.7 – 31.8.2020.

Εξαιρούνται τα οχήματα ενοικιαζομένων δωματίων, ξενοδοχείων κλπ μόνο σε περίπτωση αφιξοαναχώρησης ταχυπλόων.

4. Απαγορεύεται η κίνηση των τροχήλατων επί της Παραλιακής Οδού Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Τήνου ως 20:00, ώρα  έναρξης της πεζοδρόμησης της οδού. Σε περίπτωση εκδήλωσης θα τους επιτρέπεται η διέλευση μόνο μετά από την υποβολή σχετικής αίτησης  και έγκρισής  της από το Λιμεναρχείο Τήνου.  Κατά τις ώρες της πεζοδρόμησης  η κίνησή τους θα επιτρέπεται από το χώρο έναντι της Τράπεζας Πειραιώς και κατεύθυνση  προς το Βίντσι.

5. Απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων άνω των 5 τόνων από την παραλιακή οδό λιμένα Τήνου από κατάστημα «ΑΡΤΟΜΑΝΙΑ» έως «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ».

Στην απαγόρευση συμπεριλαμβάνονται και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Τήνου.

Όλα τα ανωτέρω θα επανεξεταστούν σε συνάρτηση με την τουριστική κίνηση.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -