Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Πικ Νικ φιλαναγνωσίας από τον Παιδικό Σταθμό Τήνου

Στο παιδικό Σταθμό Δήμου Τήνου η «βάγια Κουκουβάγια» διοργανώνει πικ νικ φιλαναγνωσίας και μας δίνει ραντεβού στην Αγία τριάδα –Γύρλα.

Στρώνουμε το κόκκινο καρό τραπεζομάντηλο μας και ανοίγουμε το καλάθι του πικ νικ με τα παραμύθια . Έχουμε «δείπνο με μάγισσες και κολατσιό με δράκους» . «Κολατσίζουμε» παραμύθια και χορταίνουμε την ψυχή και το μυαλό μας .

Οι δασκάλες μας Σοφία Κολοβού και Βελαλοπούλου Άννα ανοίγουν το καλάθι του πικ νικ και ξετυλίγουν το κόκκινο κουβάρι της φιλαναγνωσίας. Αφηγούνται «τα μαυρομάτικα φασόλια» λαϊκό παραμύθι της Μυκόνου από το βιβλίο της Ζωής Βαλάση «δείπνο με μάγισσες και κολατσιό με δράκου» . Τα τραπεζομάντηλα στρώνονται κάτω από τα δέντρα και στρωνόμαστε στην αφήγηση !

Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -