Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Έκοψε την πίτα του το Κ.Η.Φ.Η. Τήνου

Έκοψε την πίτα του το Κ.Η.Φ.Η. Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Τήνου.

Παρά την κακοκαιρία, την ομίχλη και τον άστατο καιρό που απέτρεψε πολλούς από το να βρίσκονται κοντά μας εμείς περάσαμε ένα όμορφο βράδυ με φίλους, γνωστούς, συγγενείς, τον πρόεδρο μας και τον ταμία της κοινωφελούς επιχείρησης που πάντα είναι κοντά μας.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Χρήστος Φιοράντης με το Γιώργο Φώσκολο που μας ξεσήκωσαν από την πρώτη στιγμή και πρόσφεραν χαρά τόσο στους ηλικιωμένους όσο και σε όλους τους παρευρισκόμενους!

Για όσους δεν ήταν κοντά μας λόγω προβλημάτων υγείας να είναι σίγουροι ότι δεν φεύγουν στιγμή από μυαλό μας και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να είναι σύντομα μαζί μας.

Όσοι δεν ηρθαν λόγο καιρού σκεφτείτε μόνο ότι οι ηλικιωμένοι μας αψηφούν τέτοιους καιρούς συχνά-πυκνά τώρα το χειμώνα για να βρίσκονται καθημερινά εδώ στο δεύτερο σπίτι τους και πολλές φορές κινδυνεύουν κιόλας και το μόνο που ζητούν είναι να μην τους ξεχνάτε, περνώντας από εδώ περάστε για δύο κουβέντες κι ένα καφέ !

Ένα ευχαριστώ κλείνοντας σε όλο το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η. είμαστε μια ομάδα που μπορούμε να καταφέρουμε πολλά κάνοντας ο καθένας όσο καλύτερα μπορεί τη δουλειά του , απόψε η όμορφη βραδιά και κοπή της πίτας είναι αποτέλεσμα συλλογικής εργασίας και κόπου όλων μας!

Πέραν της δουλειάς όμως είμαστε μια μεγάλη παρέα με τα καλά μας και τα άσχημα μας που αγαπούμε όλοι αυτό που κάνουμε και τους ηλικιωμένους μας σαν δικούς μας ανθρώπους! Κι αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα!

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
6.1 ° C
6.6 °
5.8 °
56 %
11.3kmh
75 %
Δε
7 °
Τρ
7 °
Τε
7 °
Πε
9 °
Πα
10 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -