Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο ένα PlayStation 5

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Οι συνεργαζόμενες σελίδες στο Facebook σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε το πολυαναμενόμενο gadget, το Sony PlayStation 5 Digital Edition.

Κερδίστε το μεγάλο δώρο μπαίνοντας στην κλήρωση, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα!

Το ολοκαίνουργιο Sony PlayStation 5 Digital Edition. υπόσχεται μια καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας με απίστευτα γραφικά και πρωτοφανή επίπεδα ρεαλισμού, αστραπιαία φόρτωση με δίσκο SSD εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, υποστήριξη απτικής ανάδρασης, δυναμικής απόκρισης και ήχο 3D, καθώς και μια ολοκαίνουργια γενιά απίστευτων παιχνιδιών PlayStation.

Cyclades24, Cyclades24sports, Tinostoday, Mykonosvoice, Makarios Travel και Visit santorini σου προσφέρουν αυτό το μοναδικό και δυσεύρετο δώρο. Κάντε το δικό σας!

Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να επισκεφθούν τους Δικτυακούς τόπoυς και στη συνέχεια το tab του διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους (Όνομα, Επίθετο, Email,) και να αποδεχθούν τους όρους.

O/η κάθε συμμετέχων / ουσα, προκειμένου να πάρει μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να θα πρέπει να επισκεφτεί τις ιστοσελίδες του διαγωνισμού να κάνει like στο Facebook, να συμπληρώσουν την φόρμα του διαγωνισμού και να κοινοποιήσει στα Social Media το διαγωνισμό.

Ο/η κάθε συμμετέχων / ουσα μπορεί να συμμετάσχει μία και μόνο φορά στο διαγωνισμό, ωστόσο σε κάθε κοινοποίηση σε σελίδες, ομάδες, ή σε προφίλ αποκτά περισσότερες συμμετοχές  έτσι ώστε να κερδίζει, αποκτώντας περισσότερους πόντους.

Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο ένα PlayStation 5
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

7 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img