Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Ποιες είναι οι δεσμεύσεις του Παναγιώτη Κροντηρά για την ύδρευση και την αποχέτευση

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Με σεβασμό στην αξία της ψήφου των πολιτών, η οποία θα καθορίσει το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας, καταθέτουμε το πρόγραμμα της δημοτικής μας παράταξης «Επιλογή Ευθύνης », στο οποίο περιλαμβάνονται οι βασικοί πυλώνες για την ανάπτυξη αλλά και την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στον Δήμο της Τήνου. Το πρόγραμμά μας, σχεδιάστηκε, καταρτιστηκε και βασίζεται στις προτάσεις και την εμπειρία τόσο του επικεφαλής της παράταξης, Παναγιώτη Κροντηρά όσο και των καταξιωμένων στελεχών της, τα οποία εργάστηκαν  σκληρά για ένα πρόγραμμα το οποίο από το ίδιο βράδυ που θα είμαστε δημοτική αρχή θα ξεκινήσει η υλοποίησή του.

Στον τομέα της Ύδρευσης και της Αποχέτευσης :

Δεσμευόμαστε για

👉    την 24ωρη υδροδότηση της πόλης μας.

👉    την 24ωρη υδροδότηση των χωριών μας

👉    την ορθολογική διαχείριση των Υδάτινων Πόρων του νησιού μας.

👉    τη συντήρηση και οργάνωση των υφιστάμενων υποδομών υδροδότησης.

👉    τη διασφάλιση της Ποιότητας του Νερού.

Προγραμματίζουμε….

👉    την επέκταση του δικτύου ύδρευσης σε οικιστικές περιοχές.

👉    την εκμετάλλευση υδάτινων πόρων περιοχής Τσικνιά και περιοχής Λειβάδας Τήνου.

👉    την άμεση εφαρμογή της εγκεκριμένης μελέτης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, για την κατασκευή του φράγματος στην περιοχή Γρίζα.

👉    την μελέτη και κατασκευή νέας μεγάλης κεντρικής υδρευτικής δεξαμενής, για διαχείριση και αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων νερού για την πόλη της Τήνου.

👉 την μελέτη και κατασκευή υδατοδεξαμενών  μεγάλης χωρητικότητας, για την επάρκεια του νερού, ειδικά τους κρίσιμους θερινούς μήνες, σε κομβικά σημεία της ενδοχώρας για κάλυψη αναγκών των οικισμών της.

👉 την αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης στην πόλη της Τήνου και στους οικισμούς της ενδοχώρας, που ακόμη έχουν πεπαλαιωμένα και μη κατάλληλα δίκτυα ύδρευσης.

👉 την εκπόνηση μελέτης σε άμεσο χρόνο  για την κατασκευή και λειτουργία σύγχρονου εργοστασίου αφαλάτωσης. (Δέσμευση για την απρόσκοπτη υδροδότηση της πόλης αλλά και όλων των οικισμών της ενδοχώρας μέσα στο καλοκαίρι 2024.)

👉 την εκπόνηση μελετών για την δημιουργία δικτύων αποχέτευσης λυμάτων σε οικισμούς πλησίον της πόλης της Τήνου.

👉 την επέκταση του υδρευτικού και αποχετευτικού δικτύου πόλεως Τήνου, με εφαρμογή της ήδη εγκεκριμένης μελέτης πράξης εφαρμογής και του σχεδίου πόλεως (Σπιτάλια, Λιντάρια, Παραγγεριά).

👉 τη διαρκή μέριμνα για την άριστη λειτουργία του Κεντρικού Βιολογικού Καθαρισμού, με παράλληλη εξάλειψη προβλημάτων διαφυγής λυμάτων, οσμών κ.λπ.

👉 την εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης για την ορθή κοστολόγηση του επιβαλλόμενου ανταποδοτικού τέλους αποχέτευσης.

👉 την εκπόνηση μελετών για την εγκατάσταση και λειτουργία Βιολογικών Καθαρισμών στους οικισμούς της ενδοχώρας, για την ορθή διαχείριση των λυμάτων και την αποφυγή διαρκούς ρύπανσης του υπεδάφους.

👉 την μελέτη επέκτασης του αποχετευτικού δικτύου προς τους οικισμούς Αγία Βαρβάρα Σμόβολο, Άγιος Ιωάννης Πόρτο και Κιόνια.

👉 την εφαρμογή του προγράμματος τηλεμετρίας στην Υπηρεσία Ύδρευσης, υπό την προϋπόθεση της άμεσης αντικατάστασης όλων των τμημάτων του δικτύου ύδρευσης από αμιαντοσωλήνες.

Προγραμματίζουμε ακόμη

👉 τη λειτουργία του εγκαταλελειμμένου στην τύχη του, πρώτου και μοναδικού βιολογικού της ενδοχώρας του νησιού μας, στον Πύργο – Πάνορμο και τη σύνδεση των υπόλοιπων οικισμών της Κοινότητας σ’ αυτόν.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -