Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

Πωλείται επιχείρηση στα Δυο Χωριά Τήνου

Αλλες αγγελιες

Το κατάστημα βρίσκεται στην πλατεία των Δύο Χωριών της Τήνου και μετρά ήδη 7 έτη επιτυχημένης λειτουργίας. Το χωριό είναι άκρως τουριστικό με πολλά τουριστικά καταλύματα τόσο στο ίδιο το χωριό όσο και στην ευρύτερη περιοχή, Τριαντάρο και Αρνάδο, ενώ απέχει μόλις 15’ από την Χώρα με αυτοκίνητο. Η τοποθεσία είναι μοναδική στο νησί καθώς δίνει την δυνατότητα φιλοξενίας εκδηλώσεων, lives, δεξιώσεων, κλπ. με μεγάλο αριθμό θαμώνων. 

Διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες και είναι άμεσα λειτουργικό από την επόμενη μέρα. 

Ο χώρος έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2020 και διαθέτει όλο τον απαραίτητο μηχανισμό κουζίνας, ψυγείων, barista κλπ σε άριστη κατάσταση. Ο φούρνος είναι τελευταίας τεχνολογίας και αγοράστηκε την άνοιξη του 2021, ενώ το καλοκαίρι του 2022 το μαγαζί εξοπλίστηκε με νέες καρέκλες εξωτερικού χώρου. Δεδομένης της μέχρι σήμερα λειτουργίας του καταστήματος μόνο σεζόν, οι επιβαρύνσεις του εξοπλισμού είναι ελάχιστες. 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε μπορείτε να καλέσετε στο 6987855304 ή στο 6955589822. 

Στείλτε και εσείς την αγγελίας σας στο www.tinostoday.gr.
Μόλις λάβουμε την αγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Αποστολή στο info@tinostoday.gr ή πατήστε εδώ

Σχολια

χορηγούμενη

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...