Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Νέα πρόταση στην Τήνο – Pollock’s Cafe

Μετά από 12 χρόνια, το “bollocks  coffee bar ” και το “bollocks Take a Break” επεκτείνονται και ταξιδεύουν από τη Λάρισα στην Τήνο. Το νησί  που τόσο αγαπήσαμε μέσα από δικούς μας ανθρώπους!

Η Τήνος πλέον αποτελεί τον αγαπημένο μας προορισμό. Εδώ γνωρίσαμε όμορφους ανθρώπους, καθαρά βλέμματα, τις καλύτερες παραλίες του Αιγαίου, τρελό φαγητό, άπειρες ιστορίες να διηγηθείς… Ένας  τόπος που σε καλεί να δεθείς μαζί του.

Κοντά σας από την Δευτέρα, 01 Ιουνίου

Έτσι, δημιουργήθηκε  η ιδέα  του “street cafe” με παροχές take away και delivery  και το όνομα Pollock’s café. Η τεχνογνωσία υπήρχε, το μεράκι αυτονόητο και έφτασε το φετινό καλοκαίρι. Ίσως το πιο δύσκολο -από άποψη συνθηκών- για οποιαδήποτε επιχειρηματική κίνηση, αλλά είμαστε εδώ…και το πιστεύουμε…

Σας περιμένουμε…

τηλέφωνο παραγγελιών: 2283400110 & 6988.549.955
Λεωφόρος Μεγαλόχαρης 47

Facebook Page: @Pollock’s Cafe Tinos
Instagram Page: @Pollocks.tinos

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -