Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Πώς να κερδίσετε στο αθλητικό στοίχημα: κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε πάντα!

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Το να κερδίσετε στοιχήματα δεν είναι εύκολο για κάποιο λόγο: ο ντίλερ διατηρεί ένα μαθηματικό πλεονέκτημα που είναι κατά μέσο όρο 5%, αλλά μπορεί επίσης να φτάσει και το 8%. Επομένως, ορισμένοι κανόνες πρέπει να τηρούνται με μεγάλη πειθαρχία. Για όσους είναι λιγότερο έμπειροι, μοιραζόμαστε μαζί σας μερικές συμβουλές και κόλπα που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα.

Κερδισμένα στοιχήματα: αποδόσεις αξίας

Οι bookmakers διατηρούν πάντα ένα μαθηματικό πλεονέκτημα. Οι πιθανότητες νίκης μας είναι μικρές και θα πρέπει να είμαστε καλοί στο να τις εκμεταλλευόμαστε όταν ο ντίλερ καταστρέφει τους λογαριασμούς του και χάνει κάποιες πιθανότητες (που ονομάζονται στοιχήματα αξίας).

Σχετικά με αυτή τη βασική ιδέα για τον κόσμο του στοιχήματος, αναφερόμαστε στην ad hoc ενότητα που γράψαμε σχετικά με τα στοιχήματα αξίας και τα κόλπα που πρέπει να εφαρμόσουμε για να τα αναγνωρίσουμε.

Όταν στοιχηματίζετε για αξία, το μαθηματικό πλεονέκτημα είναι με το μέρος σας, όχι το σπίτι. Είναι ο μόνος τρόπος να κερδίσεις σοβαρά.

Ψάχνουμε όμως όσους δεν είναι συνηθισμένοι στο επαγγελματικό στοίχημα, να δώσουμε άλλες χρήσιμες και πολύ απλές συμβουλές.

Value betting: όταν οι αποδόσεις είναι πολύ υψηλότερες από τον μέσο όρο της αγοράς (spread odds)

Πολλοί παίκτες δυσκολεύονται να προσδιορίσουν τις πιθανότητες αξίας, αλλά υπάρχουν δύο κόλπα για να καταλάβετε πότε οι πιθανότητες έχουν πιθανότητες από αυτή την άποψη:

  • Σε γενικές γραμμές, το μερίδιο αξίας πρέπει να είναι πολύ υψηλότερο από τον μέσο όρο της αγοράς (σας διαβεβαιώνω ότι είναι αρκετά).
  • Όταν οι αποδόσεις είναι υψηλότερες στη γραμμή Pinnacle από ό,τι για τους επαγγελματίες παίκτες στοιχήματος, είναι ο bookmaker που υπολογίζει σχεδόν τέλεια τις αποδόσεις (χάρη και στη διαχείριση μεγάλων όγκων) και είναι ασυναγώνιστο μακροπρόθεσμα.

Διαβάστε τα πάντα για τις πιθανότητες εξάπλωσης

Κερδισμένα στοιχήματα: Ποντάρετε πάντα στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς

Μπορεί να φαίνεται σαν μια τετριμμένη έννοια, αλλά στην πραγματικότητα λίγοι την εφαρμόζουν. Οι πιο έξυπνοι παίκτες, από την άλλη, έχουν λογαριασμούς ανοιχτούς με πολλούς στοιχηματιστές και στοιχηματίζουν μόνο όταν οι αποδόσεις είναι βολικές (δηλαδή πολύ υψηλές). Και μιλώντας για μπουκμέικερ, μην χάσετε την Bet22, την καλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Ελλάδα.

Η χρήση και η συμβουλή υπηρεσιών αποδόσεων ή σύγκρισης που σας ενημερώνουν πότε ένα στοίχημα είναι υψηλότερο από τον ανταγωνισμό είναι ένας καλός τρόπος προσέγγισης του στοιχήματος.

Θα σας δώσω ένα ασήμαντο παράδειγμα: στοιχηματίζετε πάντα με ένα στοίχημα 100 ευρώ. Αν χρησιμοποιήσετε συγκρίσεις (όπως το Oddschecker, ένα από τα πιο διάσημα) θα διαπιστώσετε ότι, ειδικά στην αρχική φάση των αγορών (όταν βγαίνουν οι πιθανότητες), μπορεί να υπάρχουν ενδιαφέρουσες διαφορές.

Οι πιθανότητες σταθεροποιούνται κοντά στην έναρξη του αθλητικού γεγονότος, αλλά στο άνοιγμα υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές. Και ποντάροντας σε απόδοση (δίνω ένα ασήμαντο παράδειγμα) 1,40 σε σχέση με 1,30 υπάρχει μια αβυσσαλέα διαφορά.

Ας υποθέσουμε ότι μαντεύουμε 3 στα 4 στοιχήματα: στην πρώτη περίπτωση (απόδοση 1,40) θα έχουμε κέρδος 20 ευρώ (ROI 5%), στη δεύτερη περίπτωση θα είχαμε χάσει 10 ευρώ (αρνητικό ROI -2,5%). Αυτό είναι ένα ακραίο παράδειγμα, αλλά δίνει μια καλή ιδέα για τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας στο στοίχημα.

Κερδισμένα στοιχήματα: ο συγχρονισμός είναι το παν

Όπως είπα πριν από λίγο, οι πιθανότητες αλλάζουν από ανοιχτές σε κλειστές αγορές. Οι πιο ικανοί και έμπειροι παίκτες, σε αυτή τη μακρά διαδικασία, καταφέρνουν – σε ορισμένες περιπτώσεις – να εντοπίσουν τις λάθος αποδόσεις (value odds). Αλλά είναι θέμα μικρού χρόνου, οπότε οι πιθανότητες αλλάζουν. Πρέπει να έχεις χρόνο.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -