Πώς να στοιχηματίσετε στο μπάσκετ: συμβουλές για αρχάριους

Τα αθλητικά στοιχήματα παίρνουν βάρος σε όλο τον κόσμο. Το ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι παρόλο που το ποδόσφαιρο είναι η πιο εξερευνημένη λειτουργία και πολλοί άνθρωποι δημιουργούν τα δικά τους αρχεία σε ιστότοπους όπως η Bet20 για να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο, υπάρχει ένα μεγάλο κοινό που επιλέγει να στοιχηματίσει στο μπάσκετ στη χώρα, τοποθετώντας το στη θέση του δεύτερο πιο δημοφιλές άθλημα για διαδικτυακό στοίχημα. Εάν σκέφτεστε να στοιχηματίσετε στο μπάσκετ, είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο να μελετήσετε την αγορά, αλλά και να επιλέξετε ανάμεσα στις καλύτερες αξιόπιστες ιστοσελίδες στοιχημάτων στην Ιταλία για να στοιχηματίσετε με ασφάλεια.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Σε αυτόν τον οδηγό, ακολουθήστε μας και ρίξτε μια ματιά στις κύριες συμβουλές για το στοίχημα στο μπάσκετ και στους στοιχηματιστές που υποδεικνύονται να το κάνουν με μεγαλύτερη επιτυχία και ήσυχο. Ελα?

1. Ποτέ μην στοιχηματίζετε χωρίς να γνωρίζετε τα βασικά του παιχνιδιού

Όποιος πιστεύει ότι το στοίχημα στο μπάσκετ είναι μια πράξη καθαρής τύχης κάνει λάθος. Για να πετύχετε στο μακροπρόθεσμο στοίχημα μπάσκετ, πρέπει να εκπαιδευτείτε στο άθλημα, τα πρωταθλήματα και τις αγορές του. Έτσι, η πρώτη συμβουλή για στοιχήματα μπάσκετ είναι να γνωρίζεις τα βασικά της κατηγορίας. Για να σας βοηθήσουμε, σας φέραμε μια περίληψη των κύριων χαρακτηριστικών των συναντήσεων:

  • Οι αγώνες παίζονται πάντα μεταξύ δύο ομάδων και η κάθε μία θα έχει πέντε αρχικούς παίκτες.
  • Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού παίρνετε πόντους με βάση τον αριθμό των καλαθιών που έχετε κάνει. Ανάλογα με το πού πετάχτηκε η μπάλα, ένα καλάθι μπορεί να σκοράρει 1-3 πόντους.
  • Στο τέλος του παιχνιδιού, η ομάδα με τους περισσότερους πόντους κερδίζει.
  • Οι κανόνες και η διάρκεια του αγώνα διαφέρουν μεταξύ των αγώνων σε διαφορετικά πρωταθλήματα.

2. Να ξέρετε ότι υπάρχουν περισσότερα από το να ποντάρετε απλώς στον νικητή

Είτε πρόκειται για στοιχήματα για μπάσκετ είτε για ποδόσφαιρο, μια από τις πιο δημοφιλείς αγορές είναι το moneyline, όπου στοιχηματίζουν ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα. Μπορεί επίσης να αναφέρεται ως αγορά 1Χ2. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα πιο απλά στην κατανόηση για όσους πλησιάζουν τον κόσμο του στοιχήματος μπάσκετ.

Αλλά είναι πολύ σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η στρατηγική σας για στοιχήματα μπάσκετ δεν χρειάζεται να εστιάζει μόνο στη νίκη ή την ισοπαλία. Υπάρχουν πολλές άλλες αγορές που μπορείτε να εξερευνήσετε. Θέλετε μερικά παραδείγματα;

Μπορείτε να δώσετε σε μια ομάδα πόντους πλεονέκτημα και να ισορροπήσεις ευκαιρίες – μέσω χάντικαπ.

Είναι δυνατό να στοιχηματίσετε μόνο στο αποτέλεσμα ενός διαστήματος παιχνιδιού ή στο περιθώριο πόντων μιας ομάδας σε σύγκριση με την άλλη.

Μπορείτε να μαντέψετε ποια ομάδα θα φτάσει πρώτα σε συγκεκριμένο αριθμό πόντων.

Ή ακόμα και αν αυτό το παιχνίδι θα τελειώσει με περισσότερους ή λιγότερους πόντους (στη διάσημη αγορά over / under).

Η εξειδίκευση και η κατανόηση των αγορών είναι αυτά που θα σας κάνουν να τοποθετείτε στοιχήματα μπάσκετ ακόμα πιο σοφά, αυξάνοντας την κερδοφορία σας.

3. Γνωρίστε τις διαφορές μεταξύ στοιχημάτων στο ΝΒΑ και άλλων πρωταθλημάτων

Στην πραγματικότητα: στο παγκόσμιο μπάσκετ, το ΝΒΑ είναι το αγαπημένο των παικτών. Ωστόσο, όταν στοιχηματίζετε στο μπάσκετ, να γνωρίζετε ότι είναι τελείως διαφορετικό να στοιχηματίζετε σε έναν αγώνα ΝΒΑ ή σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (που διαχειρίζεται η FIBA), για παράδειγμα. Και πρέπει να γνωρίζετε τις διαφορές για να έχετε μεγαλύτερη ευθύνη όταν κάνετε τις αθλητικές σας προβλέψεις!

Τα παιχνίδια του NBA είναι πιο άγρια ​​και διαρκούν οκτώ λεπτά περισσότερο από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (με 2 περισσότερα λεπτά σε κάθε ένα από τα τέταρτα).

Το μέγεθος των αμερικανικών γηπέδων είναι λίγο μεγαλύτερο από τα ευρωπαϊκά – αυτό κάνει τον ρυθμό του αμερικανικού παιχνιδιού πιο γρήγορο.

Τα στοιχεία του γηπέδου μπορούν επίσης να υποστούν παραλλαγές διαστάσεων, τροποποιώντας την ακρίβεια των βολών.

Ο αριθμός των επιτρεπόμενων ατομικών φάουλ ποικίλλει από το ένα πρωτάθλημα στο άλλο. Το ίδιο ισχύει και για το πέρασμα της μπάλας και τις αιτήσεις χρόνου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Εναπόκειται στον κάθε παίκτη να αποφασίσει σε ποιο πρωτάθλημα αξίζει να επενδύσει κανείς και σε ποιο να ειδικευτεί. Να θυμάστε ότι ακόμη και οι πιο μικροί διαγωνισμοί είναι ευπρόσδεκτοι, αρκεί να ενεργεί με σύνεση και να έχετε μια πραγματική εικόνα για αυτούς. Σε κάθε περίπτωση, η εξειδίκευση θα είναι απαραίτητη!

4. Εστιάστε σε ένα τουρνουά τη φορά

Όπως είδατε, οι λεπτομέρειες για τα στοιχήματα στο ΝΒΑ και σε άλλα πρωταθλήματα είναι τελείως διαφορετικές και αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Επομένως, μπορεί να μην είναι καλή ιδέα να στοιχηματίζετε ταυτόχρονα σε διαφορετικά πρωταθλήματα ή αγώνες / τουρνουά. Για να μην χαθείτε στις ιδιαιτερότητες των κανόνων και για να μπορέσετε να αναπτύξετε καλύτερα τις στρατηγικές σας, ακολουθήστε ένα πρωτάθλημα τη φορά.

Αυτό είναι σίγουρο – θα βρείτε πολλές περισσότερες αγορές και επιλογές στοιχηματισμού για στοιχήματα σε παιχνίδια NBA. Αλλά αν δεν σας αρέσει να στοιχηματίζετε στο ΝΒΑ, μην ανησυχείτε! Εκτός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μπορείτε επίσης να στοιχηματίσετε στο βραζιλιάνικο μπάσκετ μέσω του NBB.

5. Ποντάρετε ζωντανά και επωφεληθείτε από την αστάθεια της nba

Όποιος έχει παρακολουθήσει έναν αγώνα μπάσκετ, ειδικά το ΝΒΑ, έχει δει πόσο ασταθής είναι ο αγώνας. Έτσι, θέλετε να μάθετε πώς να στοιχηματίζετε στο μπάσκετ με το μέγιστη ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την αστάθεια του παιχνιδιού; Η απάντηση είναι: στοιχηματίστε ζωντανά!

Χρησιμοποιήστε τις συνεχώς μεταβαλλόμενες πιθανότητες προς όφελός σας και παρακολουθήστε τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο. Αυτό θα σας επιτρέψει να τοποθετήσετε στοιχήματα γρήγορα, με μεγαλύτερη ιδιοκτησία.

Φυσικά, πρέπει να έχετε ήδη μια καλή γενική κατανόηση του παιχνιδιού για να δράσετε γρήγορα και να προβλέψετε τις δυνατότητες. Σε περίπτωση που δεν έχετε ιδέα, σας συνιστούμε να παρακολουθείτε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια.

Αν και κάθε παιχνίδι και συμπεριφορά είναι μοναδικά, αυτό θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε καλύτερα για την αδρεναλίνη των ζωντανών στοιχημάτων και να προβλέψετε τη συμπεριφορά των παικτών ή πιθανά σενάρια κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter