Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Πώς να Συνδυάσετε την Πρακτικότητα και την Κομψότητα σε Ένα όταν επιλέγετε Ιατρική στολή

Το ιατρικό προσωπικό έχει ένα ιδιαίτερο εργασιακό περιβάλλον αφού θα πρέπει να προστατεύσει την υγεία των ασθενών, αλλά και του ίδιου. Γι’ αυτό και η ιατρική στολή αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς του.

Παρ’ όλα αυτά, η ιατρική στολή δεν είναι υποχρεωτικό να είναι άσχημη. Αντιθέτως, μια καλαίσθητη και κομψή στολή βελτιώνει την ψυχολογία τόσο του προσωπικού όσο και των ασθενών. Παρακάτω, σας δίνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να βρείτε στολές που συνδυάζουν πρακτικότητα και κομψότητα.

#1 Επιλέξτε μια Ιατρική Στολή με Ιδιαίτερο Σχέδιο

Το πρώτο βήμα για να διαλέξετε ιατρικές στολές που συνδυάζουν την πρακτικότητα με το στιλ είναι να βρείτε μία με ιδιαίτερο σχέδιο. Για παράδειγμα, υπάρχουν ρόμπες σε διαφορετικά μήκη για να καλύπτουν τις απαιτήσεις του ιατρικού προσωπικού. Αυτές μπορείτε να τις συνδυάσετε με άνετα παντελόνια σε διάφορα χρώματα. Μια ακόμα καλή ιδέα είναι να βρείτε και μπλούζες με διαφορετικό σχεδιασμό. Ενδεικτικά, υπάρχουν σχέδια με κουμπιά ή ακόμα και με φερμουάρ.

#2 Κάντε Διάφορους Χρωματικούς Συνδυασμούς

Ακόμα μια καλή ιδέα για να δώσετε μια κομψή όψη στην ιατρική στολή είναι να δείτε σε ποιες αποχρώσεις είναι διαθέσιμη. Πλέον, μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών ώστε να επιλέξετε μια απόχρωση που να γεμίζει μ’ αισιοδοξία το προσωπικό και τους ασθενείς. Επίσης, μπορείτε να βρείτε και ιατρικές στολές που κάνουν διχρωμία, πράγμα που δημιουργεί ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

#3 Βρείτε Ιατρικές Στολές με Άνετες Τσέπες και Θήκες

Οι τσέπες είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για μια ιατρική στολή. Αναζητήστε ρόμπες, παντελόνια και μπλούζες με μεγάλες τσέπες και άλλες θήκες για να ενισχύσετε την πρακτικότητα της στολής. Τόσο οι γιατροί όσο και οι νοσηλευτές κουβαλούν πάνω τους διάφορα εργαλεία και αναλώσιμα, όπως ιατρικά γάντια και μάσκες. Έτσι, οι τσέπες τους βοηθούν να τα έχουν πάντα μαζί τους.

#4 Δώστε Προτεραιότητα στην Ποιότητα

Ανεξάρτητα απ’ το σχέδιο και το χρώμα που θα επιλέξετε, δεν πρέπει ν’ αμελήσετε τη συνολική ποιότητα της ιατρικής στολής. Δώστε έμφαση στο ύφασμα που έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή της, μιας και θα πρέπει να είναι άνετο και μαλακό. Επιπλέον, θα πρέπει να μην συγκρατεί τα μικρόβια ώστε να διασφαλίσετε την ασφάλεια όλων.

Πλέον, μπορείτε να βρείτε μια καλαίσθητη ιατρική στολή για το προσωπικό σας, χωρίς να τους στερήσετε την πρακτικότητα. Στη Stenso θα βρείτε ό,τι χρειάζεται για το ιατρικό προσωπικό. 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -