Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Ποσειδώνας Τήνου – Απαράδεκτη συμπεριφορά της ομάδας του Νεωρίου

Ποσειδώνας Τήνου – Απαράδεκτη συμπεριφορά της ομάδας του Νεωρίου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Την 21/5/2022 και ώρα 17.00 ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας volley κορασίδων του Α.Ο.Ποσειδώνα Τήνου με το Νεώριο Σύρου και την επομένη 22/5/2022 και ώρα 11.30 ο αγώνας των παγκορασίδων, των δύο ομάδων.

Η ομάδα μας μπήκε στη διαδικασία εξεύρεσης διαιτητών από την Αθήνα, την Πέμπτη 19/5,γιατί μέχρι τότε ο υπεύθυνος δεν είχε βρεί και οι αγώνες για άλλη μια φορά θα αναβάλλονταν. (Είδη είχαν αναβληθεί 3 φορές λόγω μη εύρεσης διαιτητών). Οι διαιτητές βρέθηκαν και ήρθαν ,με όλα τα έξοδα τους πληρωμένα από τον Α.Ο.Ποσειδώνα Τήνου.

Το Σάββατο την ημέρα του αγώνα στις 11.20 και ενώ είναι όλα έτοιμα ενημερωνόμαστε από την τοπική επιτροπή Κυκλάδων ότι το Νεώριο δεν θα έρθει να αγωνιστεί.

Δεν θα έπρεπε η πρωταθλήτρια και καλύτερη ομάδα των Κυκλάδων να δείχνει ευγενή αθλητική άμιλλα και εν γένει αθλητική συμπεριφορά και σεβασμό στις υπόλοιπες ομάδες και εν προκειμένω στον Ποσειδώνα Τήνου?

Δεν σέβεστε και δεν σας ενδιαφέρει αν η ομάδα μας έχει να παίξει στην έδρα της 5 μήνες!!!!!

Και τα δικά μας παιδιά θέλουν να παίξουν στο γήπεδο τους, να τα δουν οι συγγενείς και οι φίλοι τους, θέλουν το χειροκρότημά τους και το αξίζουν.

Τα πιο μικρά παιδιά να δουν αγώνες volley στο γήπεδο τους, να αποκτήσουν παραστάσεις ,να μυηθούν στο άθλημα.

Δεν σας νοιάζει ο αγώνας που κάνει η ομάδα μας να σταθεί αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, με όποιες δυσκολίες και αν παρουσιάζονται.

Η ομάδα μας έρχεται στη Σύρο, στους προκαθορισμένους αγώνες, ακόμη και με 7 αθλήτριες!!!! Προκειμένου να γίνουν οι αγώνες και να ευχαριστηθούν τα παιδιά. Εσείς???

Απαξιείτε να έρθετε, προφασιζόμενοι ανυπόστατες δικαιολογίες την τελευταία στιγμή, γνωρίζοντας ότι έχουμε κάνει αγώνα και έξοδα για να γίνουν οι αγώνες. Να αναλογιστείτε για το κακό παράδειγμα που δίνετε στους γύρω σας και το μεταφέρετε στα παιδιά όλων μας.

ΤΟ Δ.Σ του Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΤΗΝΟΥ

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
12.7 ° C
13.3 °
12.4 °
47 %
4.6kmh
75 %
Σα
13 °
Κυ
10 °
Δε
7 °
Τρ
8 °
Τε
9 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -