Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Πόσο έβρεξε σήμερα στην Τήνο

Βροχερή η σημερινή μέρα για την Τήνο με κατά διαστήματα έντονες βροχοπτώσεις.. Σύμφωνα με το βροχόμετρο του Δήμου Τήνου, στην πόλη του νησιού έπεσαν έντεκα (11) χιλιοστά νερού, φτάνοντας συνολικά τον Μάρτιο τα τριάντα εφτά (37). Μάλιστα, να αναφέρουμε ότι το Μάρτιο του 2022 είχε βρέξει συνολικά στην πόλη του νησιού είκοσι δύο χιλιοστά (22).

Στη σημερινή ημέρα σε χωριά του νησιού -σύμφωνα πάντα με το βροχόμετρο του δήμου- έβρεξε στο Πύργο 5,6 χιλιοστά και στο χωριό της Στενής δεκα εννέα (19) χιλιοστά νερού.

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -