Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος μας εάν μαθαίναμε οι μεγάλοι από τα παιδιά!

Μια ιδέα! Μια ιδέα από δυο φίλες, της ΄Ελσης Κραμποβίτη και της Αρετής Τριανταφύλλου, παιδιά της Ε΄ τάξης του δημοτικού σχολείου Εξωμβούργου! Έκαναν σπιτική λεμονάδα, την πούλησαν και συγκέντρωσαν το ποσό των 303,00
ευρώ. Το ποσό αυτό ήρθαν και παρέδωσαν στο σωματείο μας. Το πρόσωπό τους έλαμπε από χαρά! Χαρά που δεν περιγράφεται γιατί δεν χωράει σε λέξεις! Τη χαρά της προσφοράς!

Τέτοιου είδους ενέργειες μόνο συγκίνηση και αισιοδοξία μας γεμίζουν, γιατί αντικατοπτρίζουν τον αλτρουισμό και την αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας, στοιχεία απαραίτητα για την εξέλιξη της σημερινής κοινωνίας.

Έλση και Αρετή σας ευχαριστούμε για το μάθημα που μας δώσατε με την πράξη σας.

Μια πράξη αγάπης που υπαγορεύεται από ανώτερα συναισθήματα.

Ευχαριστούμε τους γονείς σας και τη δασκάλα σας που στήριξαν και ενθάρρυναν την ιδέα σας. Ευχαριστούμε την κυρία που συνόδευσε με παγωτίνια τη λεμονάδα σας και θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της.

Έλση και Αρετή, κρατείστε αυτόν τον ενθουσιασμό που μπορεί και κινητοποιεί και μας τους μεγάλους και είναι βέβαιο ότι η κοινωνική ευαισθησία και η ανθρωπιά θα γίνει τρόπος ζωής!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Τριάδα Ζέρβα-Απέργη

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -