Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Πραγματοποιείται ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Αρνάδου Τήνου

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, θα απομακρυνθεί η δεύτερη κεραία από τη θέση «Ραντάρ», μεταξύ του Αρνάδου και της Ιεράς Μονής Κεχροβουνίου.

Μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη είχαμε για τον Αρνάδο, αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Μετά από συντονισμένες ενέργειές μας, έγινε δεκτό από τον OTE το αίτημά μας για την απομάκρυνση της δεύτερης κεραίας από τη θέση «Ραντάρ», μεταξύ του Αρνάδου και της Ιεράς Μονής Κεχροβουνίου.

Η κεραία θα αντικατασταθεί με μια πολύ μικρότερη.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικά χρόνια μετά από ενέργειες του Συλλόγου του Αρνάδου, αλλά και του πάντοτε δραστήριου ιατρού Πάρη Μαραγκού (τον οποίο ευχαριστούμε και για την τωρινή συνδρομή του) είχε απομακρυνθεί η μία εκ των δύο κεραιών που υπήρχαν στο σημείο.

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Αρνάδου γίνεται πραγματικότητα, δείχνοντας ότι με με μικρά και σταθερά βήματα προχωράμε στην κάλυψη των αναγκών των χωριών μας.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -