Προχωρά η επέκταση σχεδίου πόλεως Τήνου

Το Σάββατο, 20 Μαρτίου συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τήνου όπου αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τήνου και του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ο.Τ.Α. «ΕΥΔΗΜΟΣ Α.Ε.» για την πράξη “Ωρίμανση έργων κρίσιμων υποδομών του Δήμου Τήνου» στο πλαίσιο της υποβολής της πρόσκληση ΑΤ09 του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Η Δημοτική αρχή προχωρά δυναμικά στις διεργασίες για να πραγματοποιηθεί η επέκταση του σχεδίου πόλεως Χώρας Τήνου που είχε μείνει χρόνια στο συρτάρι.

Το αντικείμενο του έργου είναι η σύνταξη των προβλεπόμενων μελετών που θα οδηγήσουν στην υλοποίηση των χωροταξικών κατευθύνσεων που εγκρίθηκαν μέσα από το ΓΠΣ του Δήμου Τήνου και συγκεκριμένα στην έγκριση ρυμοτομικού σχεδίου και πολεοδομικού κανονισμού στην έκταση που προβλέφθηκε η επέκταση του ρυμοτομικού σχεδίου του οικισμού Χώρα Τήνου.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Ο συνολικός προϋπολογισμός της εκτέλεσης της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των εξακοσίων δεκαοκτώ χιλιάδων επτακοσίων εξήντα ευρώ (618.760,00€) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Θα υποβληθεί αίτημα για την συνολική χρηματοδότηση, στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter