Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img

Προχωρά η επέκταση σχεδίου πόλεως Τήνου

spot_img
spot_img

Το Σάββατο, 20 Μαρτίου συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τήνου όπου αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τήνου και του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ο.Τ.Α. «ΕΥΔΗΜΟΣ Α.Ε.» για την πράξη “Ωρίμανση έργων κρίσιμων υποδομών του Δήμου Τήνου» στο πλαίσιο της υποβολής της πρόσκληση ΑΤ09 του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Η Δημοτική αρχή προχωρά δυναμικά στις διεργασίες για να πραγματοποιηθεί η επέκταση του σχεδίου πόλεως Χώρας Τήνου που είχε μείνει χρόνια στο συρτάρι.

Το αντικείμενο του έργου είναι η σύνταξη των προβλεπόμενων μελετών που θα οδηγήσουν στην υλοποίηση των χωροταξικών κατευθύνσεων που εγκρίθηκαν μέσα από το ΓΠΣ του Δήμου Τήνου και συγκεκριμένα στην έγκριση ρυμοτομικού σχεδίου και πολεοδομικού κανονισμού στην έκταση που προβλέφθηκε η επέκταση του ρυμοτομικού σχεδίου του οικισμού Χώρα Τήνου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της εκτέλεσης της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των εξακοσίων δεκαοκτώ χιλιάδων επτακοσίων εξήντα ευρώ (618.760,00€) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Θα υποβληθεί αίτημα για την συνολική χρηματοδότηση, στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης του Υπουργείου Εσωτερικών.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ο καιρός

Tinos
clear sky
27.1 ° C
27.4 °
25 °
74 %
4.3kmh
0 %
Τρ
27 °
Τε
22 °
Πε
21 °
Πα
20 °
Σα
20 °
spot_img
spot_imgspot_img