Μήνυμα από την πρόεδρο του Κ.Υ. Τήνου

Αγαπητοί μου συμπολίτες/αγαπητές συμπολίτισσες μου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Με αυτήν την ανάρτηση θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και όλες. Η συμπαράσταση που δείχνετε είτε μέσω των συλλόγων σας είτε προσωπικά είναι άκρως συγκινητική.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ την Επαρχο Τήνου κα. Νατάσα Δεληγιάννη που από την πρώτη στιγμή μας φροντίζει και τον Δήμο Τήνου με επικεφαλής τον Δήμαρχο κο Γιάννη Σιωτό. Και οι δύο είναι σε συνεχή επαφή μαζί μου. Κάθε αίτημα μας πραγματοποιείται άμεσα. Ότι κι αν ζητήσουμε έρχεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ιδιαίτερη μνεία οφείλω στον Σύλλογο Φίλων του Κέντρου Υγείας Τήνου”Νικόλαος Κογκος” ο οποίος όχι μόνο φροντίζει το Κέντρο Υγείας Τηνου αλλά επίσης και την υπηρεσία του ΕΚΑΒ !!!

Μέσα από όλες αυτές τις ενέργειες που έγιναν είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι το Κέντρο Υγείας Τήνου έχει αρκετά υλικά αυτήν την στιγμή για να προστατεύσει τους γιατρούς και το προσωπικό του. Δεν εφησυχάζουμε αλλά συνεχίζουμε τις προσπάθειες για πιο εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Είναι πραγματικά συγκινητικό πως όλοι σας με τον ένα η τον άλλο τρόπο βοηθάτε. Και επίσης είναι πολύ σημαντικό που πειθαρχείτε στα μέτρα και δεν παραπονιέστε για τις δυσκολίες που μας έχει φέρει ο ιός. Μένουμε σπίτι για να είμαστε υγιείς. Είμαστε αλληλέγγυοι γιατί η αλληλεγγύη είναι αυτή που θα μας κρατήσει. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και θα ξαν’ ανταμώσουμε σε λίγο καιρό.

Καλή δύναμη κουράγιο υπομονή και προ πάντων αισιοδοξία!!!

Βαλεντίνα Γαβριελατου
Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter