Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Πρόεδρος Συλλόγου «η Πίστη» – Πρόταση στήριξης Δημάρχου Τήνου στις Ογκολογικές κλινικές του Παίδων

Η Αναστασία Σταματέα Βαρδουλάκη, Πρόεδρος του Συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Η Πίστη», προχώρησε στην ακόλουθη ανάρτηση για την στήριξη του Συλλόγου από τον Δήμαρχο Τήνου.

Φεύγοντας από το πανεμορφο νησί της Τήνου , να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τους φίλους και τους κατοίκους της Τήνου για την στήριξη τους στον Σύλλογος «η Πίστη» / Syllogos Pisti. Παράλληλα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Τήνου για την θέρμη του και την ευγενική του πρόταση να στηρίξει τον σύλλογο μας και τις Ογκολογικες κλινικές του Νοσοκομείου Παιδων Αγία Σοφια .

Με την ευχή του καλού κατευοδίου της νέας αυτής συνεργασίας και την γρηγορη επιστροφή μας στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου !

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -