Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Προς τα παιδιά του ΟΡΑΤΟΡΙΟΥ της ποιμαντικής ενότητας Στενής Τήνου

Αγαπητά μου παιδιά,

Σήμερα, Κυριακή 31 Ιανουαρίου, εκτός από την ημέρα του Κυρίου, εορτάζουμε και τον Ιδρυτή του Ορατορίου που είναι ο Άγιος Ιωάννης Μπόσκο.

Γνωρίζω με πόση αγάπη ο εφημέριός σας π. Φερνάνδος και ο υπεφημέριος σας π. Ιωσήφ οργάνωσαν για σας και λειτουργούν με τη βοήθεια και των τριών Μοναχών, Μητέρας Μαρίας, αδελφής Σπεράντζας και αδελφής Κόρντις, το κέντρο αγάπης, χαράς, κατήχησης και αδελφοσύνης, που ΟΡΑΤΟΡΙΟ ονομάζεται.

Ζητώ από το Θεό να σας ευλογεί όλους, με τις ικεσίες του Αγίου Ιωάννη Μπόσκο και του Αγίου Νικολάου που προστατεύει την Ενορία σας.

Δεν είμαι σήμερα μαζί σας, διότι ευρίσκομαι στο νησί της Νάξου για να εορτάσω την Υπαπαντή του Κυρίου στην οποία είναι αφιερωμένος ο Μητροπολιτικός μας.
Χρόνια πολλά σε όλη την ενορία και να ξέρετε πως ό,τι κάνετε για τα παιδιά είναι μια πολύτιμη προσφορά για την ευτυχία τους.

Την αληθινή ευτυχία μόνο ο Χριστός μπορεί να τους την εξασφαλίσει.
Αυτό που μαθαίνουν στο ΟΡΑΤΟΡΙΟ είναι ότι ο Χριστός αγαπά ιδιαίτερα τα παιδιά και εκείνα λοιπόν πρέπει να μάθουν να Τον αγαπούν σε όλη τους τη ζωή, αν θέλουν να είναι ευτυχισμένα και εκείνα. Και όταν αυτά είναι ευτυχισμένα θα είναι και οι γονείς τους.

Αυτό εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου.

Νάξος 30/1/2021
Με πολλή αγάπη
Ο επίσκοπος Νικόλαος

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -