Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Πρόσκληση από τον Σύλλογο “Άγιος Αντώνιος” Στενής Τήνου

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας,

Με μεγάλη μας χαρά, σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022, και ώρα 19:00, στο πνευματικό κέντρο του χωριού μας και έδρα του συλλόγου μας, για να συζητήσουμε εφ’ όλης της ύλης.

Σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε την δράση του συλλόγου των προηγούμενων χρόνων, όπως και τα θέματα που εκκρεμούν, να ακούσουμε όσα έχουν τα μέλη μας να πουν και να προτείνουν, και να προγραμματίσουμε τις επόμενες δράσεις μας.

Πρόθεσή μας είναι, μέσω αυτής της συνάντησης και της εποικοδομητικής συζήτησης που θα προκύψει, ο σύλλογος να αποκτήσει πάλι ενεργό παρουσία στο χωριό και να έρθει πιο κοντά στα μέλη του, καθώς και να θεσμοθετηθεί ως ετήσια καλοκαιρινή συγκέντρωση των μελών του συλλόγου.

Ευελπιστούμε σε αυξημένη συμμετοχή τόσο από τα μέλη του χωριού όσο και της Αθήνας, καθώς η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Επίσης, λόγω του ότι πρόκειται για την πρώτη επίσημη συγκέντρωση των περισσότερων μελών του συλλόγου μας μετά από παραπάνω από 2 χρόνια, τόσο στην Τήνο όσο και στην Αθήνα, και της αδυναμίας διοργάνωσης επίσημων εκδηλώσεων και συναντήσεων για το παραπάνω διάστημα, κατά την διάρκεια της συνάντησης θα γίνει επικαιροποίηση του μητρώου μελών του συλλόγου και, συγχρόνως, θα παρακαλούσαμε για την εξόφληση των εκκρεμών συνδρομών.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι, μετά το τέλος της συζήτησης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς μας και θα ακολουθήσει κέρασμα με φαγητό, ποτό και μουσική με τον Αντώνη Χαρικιόπουλο για να διασκεδάσουμε. Σας περιμένουμε όλους!

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -