Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Πρόσληψη ενός τεχνολόγου μηχανικού στο Π.Ι.I.E.Τήνου

Δημοσιεύσαμε χθες την ανακοίνωση του Π.Ι.Ι.Ε.Τήνου αναφορά με την πρόσληψη εποχιακού προσωπικού. Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιερού Ιδρύματος προχώρησε και στην ανακοίνωση άλλης μια θέσης του Τεχνολόγου Μηχανικού.

Αναφέρει η ανακοίνωση:

Το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει τεχνικό προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών, με μειωμένη απασχόληση 4 ωρών, για την επίβλεψη και συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, αντιμετώπιση θεμάτων όπως εισηγήσεις, εκπονήσεις μελετών, επίβλεψη εκτέλεση έργων σχετικών με τις εγκαταστάσεις αυτές και το συγκρότημα του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. κλπ. κτίσματα και κτήματά του, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 περ. ι του Ν 3812/2009, ήτοι:

Έναν (1) Τεχνολόγο Μηχανικό με δίπλωμα ΤΕΙ και με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος των εξής κατά προτεραιότητα προτίμησης για πρόσληψη ειδικοτήτων: α) Μηχανολόγου, β) Ηλεκτρολόγου, γ) Πολιτικού δομικών έργων.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την ανακοίνωση και τους όρους εδώ

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -