Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Πρωταθλητισμό στον τουρισμό κάνει η Τήνος

Την ελληνική, μαζί με τη διεθνή, αναγνώριση της μεγάλης επιτυχίας της στον Τουρισμό κερδίζει η Τήνος με συνεχή δημοσιεύματα που αναδεικνύουν την ποικιλομορφία των ενδιαφερόντων του νησιού. Πρόσφατα, ακόμα και στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή Master Chef του STAR δόθηκε η ευκαιρία να γίνει αναφορά στο γαστρονομικό πλούτο της “Μούσας του Αιγαίου”, ενώ δημοσίευμα του ταξιδιωτικού ένθετου της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” αναφέρει ότι το κυκλαδίτικο νησί “κάνει πρωταθλητισμό στον τουρισμό”.

Γράφει, συγκεκριμένα : “Ανεβαίνει και όλο ανεβαίνει, κάνοντας πρωταθλητισμό στον τουρισμό. Κάθε φορά που θα έρθεις θα ανακαλύψεις δεκάδες πράγματα να ανακαλύψεις σε αυτό το νησί που γέννησε τους καλλιτέχνες του μαρμάρου και στολίστηκε με περιστεριώνες, ξωκλήσια και χωριά ανεκτίμητης κυκλαδικής αρχιτεκτονικής”.

Και προσθέτει :”Τα μυστικά δεν μπορούν να κρατηθούν για πάντα. Έτσι και με την Τήνο: δημοσιογράφοι, εκδότες, αρχιτέκτονες, εργολάβοι και κάθε είδους «επώνυμοι» την πολιόρκησαν τα τελευταία χρόνια από ξηράς, αέρος και θαλάσσης. Έγραψαν γι’ αυτήν και μίλησαν πολύ: Όχι πια για το προσκύνημα της Παναγίας -αυτό τελικά ήταν που διέσωζε παλιότερα την ενδοχώρα από την ανάπτυξη «α λα ελληνικά». Έγραψαν για τις παραλίες και τα χωριά -τα 32 αυθεντικά στολίδια της Τήνου. Έγραψαν για το ατέλειωτο δίκτυο των μονοπατιών, τα κρασιά και τη γαστρονομία της. Δικαίως. Η Τήνος έχει αυτά και πολλά περισσότερα -τόσα που δεν αρκούν 2-3 ταξίδια για να τα ανακαλύψεις”.
 
https://www.travel.gr/the_guides/tinos-ena-nisi-gia-oles-tis-epoches/

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -