Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Πρώτο μέλημα μας ή επαναλειτουργία του ΚΑΠΗ αναφέρει ο Παναγιώτης Κροντηράς στο σημερινό του μήνυμα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Τρίτης Ηλικίας!

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Η Παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1 Οκτωβρίου. Με αφορμή τον παγκόσμιο αυτό εορτασμό, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς δήλωσε:

‘’Τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας μας γι αυτό και δεν πρέπει να τα ξεχνάμε. Οι ηλικιωμένοι πρέπει να αισθάνονται, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε πως η κοινωνία δεν τους παραμελεί.. Όλοι οι φορείς με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης οφείλουμε να υποστηρίζουμε την τρίτη Ηλικία και να κάνουμε όσο εξαρτάται από μας, καλύτερη την διαβίωσή τους.

Βέβαια η μέρα της αναγνώρισης, της τιμής , της ανθρωπιάς, της κατανόησης και της προσφοράς από μας προς αυτούς είναι και πρέπει να είναι η κάθε στιγμή της ζωής. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε καταθέτοντας ταυτόχρονα αθόρυβα και διακριτικά τον σεβασμό μας για όλα όσα μας πρόσφεραν και για όλα όσα μας χάρισαν . Με  αφορμή τον σημερινό εορτασμό ως συνδυασμός “Επιλογή Ευθύνης ” δεσμευομαστε πως πρώτο μέλημα μας εφόσον μας επιλέξει ο Τηνιακός λαός στη διοίκηση του Δήμου είναι η      επαναλειτουργία του ΚΑΠΗ Τήνου .

Οπως  έχουμε δημοσιοποιήσει ήδη στο πρόγραμμα μας για την κοινωνική πολιτική στις άμεσες προτεραιότητες μας ειναι η στήριξη των υπηρεσιών που προσφέρει το “Βοήθεια στο σπίτι”, “καθώς  και το “Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων”.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -