Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρότυπο ποδοσφαιρικό camp στην Τήνο

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ένα πρότυπο ποδοσφαιρικό camp θα διεξαχθεί από 27/06 έως 01/07/21 στην μαγευτική Τήνο.

Παιδιά από όλα τα μέρη της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητες τους να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν, σε ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά.

Υπό την επίβλεψη κορυφαίων ονομάτων του χώρου όπως είναι ο Κώστας Κατσουράνης (αθλητικός διευθυντής, διεθνής πρωταθλητής Ευρώπης το 2004), ο Γιώργος Μακρής (chief scouter της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού), ο Στέλιος Ορφανίδης (προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών της ΑΕΚ) και πολλοί άλλοι, οι νεαροί αθλητές θα περάσουν πέντε ημέρες γεμάτες προπόνηση, εργομετρικό έλεγχο (από την Human Performance Lab), στατιστική ανάλυση της απόδοσης τους (από την Institute of Sports Analysis,INSA GREECE) και πολλές μεγάλες εκπλήξεις.

Υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος είναι ο προπονητής φυσικής κατάστασης της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Γιάννης Κωτσής ενώ την όλη διοργάνωση επιμελείται ο Αντώνης Φώσκολος.

Το ποδοσφαιρικό αυτό “event” θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου και σε συνεργασία με τον ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ ενώ η διαμονή των συμμετεχόντων θα γίνει στο Hotel Tinos Beach.

Πληροφορίες-Συμμετοχές
Φώσκολος Αντώνης
Τηλ. 6932076864
www.sportcyclades.gr

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img