Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Ψήφισμα αγροτικού συνεταιρισμού Τήνου

Κατά την έκτακτη  συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου Κυκλάδων της 22ης Φεβρουαρίου 2023, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ανήγγειλε την θλιβερή είδηση του απρόσμενου θανάτου του

ΝΑΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

επί σειρά πολλών ετών μέλους  του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τήνου, υπογραμμίζοντας την σημαντική προσφορά του εκλιπόντος στην προώθηση των σκοπών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τήνου και του αγροτικού τομέα της Τήνου γενικότερα, τον οποίο υπηρέτησε με αξιοπρέπεια, συνέπεια, ζήλο, εντιμότητα και ήθος.

Τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν ομόφωνα:

Να εκφράσει το ΔΣ τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.  Να παραστεί αντιπροσωπεία του Συνεταιρισμού στην νεκρώσιμη ακολουθία.  Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Και να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Συνεταιρισμού (www agrotinos.gr)

 ΤΗΝΟΣ 22-2-23 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -