Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Ψήφισμα Ενοριακού Ναού Αγίου Δημητρίου Πύργου Τήνου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πύργου Τήνου, εκτάκτως συνελθών υπό την Προεδρίαν του Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιεροθέου Καλογρηά Εφημερίου του ως άνω Ιερού Ναού, σήμερον Κυριακήν 4 Απριλίου 2021, μετά την προς Κύριον εκδημία του Ιεροψάλτου Μηνά Αλβέρτη, ψηφίζει ομοφώνως:

 1. Να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες του Ιερού Ναού κατά την τέλεση της εξοδίου Ακολουθίας.
 2. Να εκφραστούν οι συλλυπητήριες ευχές στους οικογενείς του εκλιπόντος.
 3. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

  Ο εκλιπών Μηνάς Αλβέρτης, άξιο της Εκκλησίας τέκνο, γεννηθείς εν Τριποτάμω, απόφοιτος της Εκκλησιαστικής Σχολής Κορίνθου, Ιεροψάλτης του Πανιέρου Ναού Ευαγγελιστρίας και του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αγίου Ελευθερίου πόλεως Τήνου, διηκόνησε το ιερό αναλόγιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πύργου κατά τας επισήμους εορτάς και πανηγύρεις.

  Δημιούργησε με την αείμνηστη και προ έτους κοιμηθείσα εκλεκτή ομόζυγό του και ενορίτισσά μας Ιωάννα μια αρίστη οικογένεια προσφέροντας στην τοπική μας κοινωνία τρεις διακεκριμένους επιστήμονες.

  Τιμήθηκε με το μετάλλιο της Οσίας Μεθοδίας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου κ. Δωρόθεο Β’ για την ιεροψαλτική προσφορά του.

  Ας βρίσκεται αιώνια στη μνήμη του Θεού!

Ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου
Αρχιμ. Ιερόθεος Καλογρηάς

Τα μέλη
Γαβριήλ Κιλκής
Σταυρούλα Καραγιάννη
Δημήτριος Ρήγος
Πέτρος Μαρμαρινός

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -