Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Τήνος – Έκδοση ψηφίσματος για την πρόληψη της διασποράς του Κορωνοϊού

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Ο κ. Πρόεδρος αφού διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία (συμμετοχή άνω των 2/3 των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου) για το μόνο θέμα της δια περιφοράς συνεδρίασης, αφού έστειλε με mail την πρόταση του Δημάρχου μαζί με τους επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία έχει ως εξής:

Αναμφισβήτητα οι συνθήκες που ζούμε είναι πρωτόγνωρες. Η εξάπλωση του ιού COVID19 στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο προκαλεί δικαιολογημένα την ανησυχία όλων μας.

Οι εκτιμήσεις, για την εξέλιξη της πανδημίας δείχνουν ότι η αντιμετώπισή της δεν είναι θέμα λίγων ημερών. Αντίθετα, φαίνεται ότι στην Ελλάδα τώρα εισερχόμαστε στο κύριο «κύμα» της νόσου. Σε συνδυασμό όλων των κυβερνητικών μέτρων, της οδηγίας «Μένουμε στο σπίτι», της αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων, καθώς και τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ και των συστάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας πως βρισκόμαστε στην πλέον κρίσιμη φάση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ζητάμε, για την πρόληψη της διασποράς του ιού SARS-CoV-2,:

1. Να πραγματοποιηθεί αναστολή κάθε οικοδομικής δραστηριότητας. Ζητάμε από όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με τον οικοδομικό και εν γένει κατασκευαστικό κλάδο, να διακόψουν άμεσα τις εργασίες τους προστατεύοντας το κοινωνικό σύνολο.

2. Συντασσόμαστε με τις προτάσεις του προϊσταμένου πολιτικής προστασίας και Αντιπεριφεριάρχη Νοτίου Αιγαίου, κατόπιν συμφωνίας με όλους τους Δημάρχους των νησιών, για τον περιορισμό υπό προϋποθέσεις στις μετακινήσεις προς τα νησιά.

3. Συστήνουμε στους μόνιμους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -