Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Ψήφισμα Τοπικής Κοινότητας Φαλατάδου Τήνου

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου συνεδρίασε δια περιφοράς η Τοπική Κοινότητα Φαλατάδου Τήνου με θέμα την «Λήψη απόφασης για την έκδοση ψηφίσματος από την Κοινότητα Φαλατάδου, μετά το άγγελμα του θανάτου του Λορέντζου Μυκονιάτη διατελέσαντος Προέδρου της πρώην Κοινότητας Φαλατάδου .»

Η ξαφνική είδηση του θανάτου του Λορέντζου Μυκονιάτη διατελέσαντος Προέδρου της πρώην Κοινότητας Φαλατάδου , βύθισε σε θλίψη τους συγγενείς του, τους φίλους και τους συντοπίτες του. Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας και αργότερα του τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Φαλατάδου καθώς και πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Φαλαταδιανών και εργάστηκε με σύνεση, ήθος, συνέπεια και αποτελεσματικότητα προσφέροντας με όλες του τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την ευημερία του χωριού του, που τόσο πολύ αγάπησε.

Στη συνέχεια πρότεινε τα ακόλουθα:

1ον) Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προέδρου και των μελών του συμβουλίου στους συγγενείς του εκλιπόντος.
2ον) Να επιδοθεί το ψήφισμα στους συγγενείς του εκλιπόντος, και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.
3ον) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, από τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας, κατά την πρώτη μετά τον θάνατό του δια ζώσης τακτική συνεδρίαση

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -