Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ψήφισμα Τοπικής Κοινότητας Φαλατάδου Τήνου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου συνεδρίασε δια περιφοράς η Τοπική Κοινότητα Φαλατάδου Τήνου με θέμα την «Λήψη απόφασης για την έκδοση ψηφίσματος από την Κοινότητα Φαλατάδου, μετά το άγγελμα του θανάτου του Λορέντζου Μυκονιάτη διατελέσαντος Προέδρου της πρώην Κοινότητας Φαλατάδου .»

Η ξαφνική είδηση του θανάτου του Λορέντζου Μυκονιάτη διατελέσαντος Προέδρου της πρώην Κοινότητας Φαλατάδου , βύθισε σε θλίψη τους συγγενείς του, τους φίλους και τους συντοπίτες του. Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας και αργότερα του τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Φαλατάδου καθώς και πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Φαλαταδιανών και εργάστηκε με σύνεση, ήθος, συνέπεια και αποτελεσματικότητα προσφέροντας με όλες του τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την ευημερία του χωριού του, που τόσο πολύ αγάπησε.

Στη συνέχεια πρότεινε τα ακόλουθα:

1ον) Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προέδρου και των μελών του συμβουλίου στους συγγενείς του εκλιπόντος.
2ον) Να επιδοθεί το ψήφισμα στους συγγενείς του εκλιπόντος, και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.
3ον) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, από τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας, κατά την πρώτη μετά τον θάνατό του δια ζώσης τακτική συνεδρίαση

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img