Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Λειτουργία Εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην Δ.Ε. Πανόρμου Τήνου

Την ανακοίνωση λειτουργίας εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην Δ.Ε. Πανόρμου ανακοίνωσε ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος μετά και την εισήγηση του στο Τοπικό Συμβούλιο Πανόρμου.

Σήμερα είχα τη χαρά να εισηγηθώ στο Τοπικό Συμβούλιο Πανόρμου το χρησιδάνειο δημοτικού ακινήτου στο Πυροσβεστικό Σώμα για την ίδρυση και λειτουργία εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δ.Ε. ΠΑΝΟΡΜΟΥ με έδρα τον Πάνορμο.

Μέλημά μας η προστασία της Έξω Μεριάς και η εμπέδωση της ασφάλειας τόσο στους κατοίκους, όσο και στους επισκέπτες της Ιστορικής Κοινότητας Πανόρμου.

Θερμές ευχαριστίες στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και στον Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου που αφουγκράζονται τις αγωνίες και ανησυχίες της τοπικής μας κοινωνίας.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -