Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Χωρίς ταχύπλοα φέτος η Ραφήνα

Οι γραμμές θα εξυπηρετούνται μόνο από συμβατικά πλοία

Τη μεγαλύτερη πληγή από τις συνέπειες του κοροναϊού στη χώρα μας αποτελεί ο τουρισμός, με τις κρατήσεις στα νησιά και σε κάθε τουριστικό προορισμό να εξακολουθούν να κυμαίνονται σε υποτονικά επίπεδα.

www.arxipelagos.gr

Ως εκ τούτου και δεδομένου ότι δεν αναμένεται ιδιαίτερη αύξηση των αφίξεων τουριστών στη χώρα μας εντός του προσεχούς χρονικού διαστήματος, οι γραμμές της Ραφήνας δεν θα εξυπηρετηθούν από ταχύπλοα για τουλάχιστον τη φετινή θερινή περίοδο.

Ομοίως και από το λιμάνι του Πειραιά εταιρείες που διαχειρίζονται ταχύπλοα ζήτησαν ανάκληση των δρομολογήσεων που είχαν αιτηθεί για τα ταχύπλοά τους, με αποτέλεσμα πολύ λίγα ταχύπλοα θα εξυπηρετήσουν τις γραμμές των Κυκλάδων από το λιμάνι του Πειραιά. Όπως είναι γνωστό για να μπορέσει ένα ταχύπλοο να ανταποκριθεί στα αυξημένα κόστη λειτουργίας λόγω υψηλής κατανάλωσης καυσίμων, θα πρέπει να μεταφέρει καθημερινά το μέγιστο αριθμό επιβατών, κάτι το οποίο φέτος είναι αδύνατον λόγω των χαμηλών επιπέδων κρατήσεων αλλά και του μειωμένου πρωτοκόλλου εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού.

Έτσι οι γραμμές της Ραφήνας θα εξυπηρετούνται μόνο από συμβατικά πλοία. Ας ευχηθούμε να είναι το τελευταίο δύσκολο καλοκαίρι τόσο για την ακτοπλοΐα μας, όσο και για τον τουρισμό μας.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -