Ραφήνα – Πειραιάς/ Απαγορευτικό απόπλου αύριο για Τήνο

Ανακοινώθηκε χθες το απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα. Το ίδιο ισχύει και για την γραμμή του Πειραιά καθώς πριν λίγα λεπτά από το σύστημα κρατήσεων αφαιρέθηκαν τα δρομολόγια της Κυριακής και της Δευτέρας για το Blue Star Paros.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Θυμίζουμε τις χθεσινές ανακοινώσεις της Fast Ferries και της Golden Star Ferries.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πρόβλεψης της Ε.Μ.Υ. για επικράτηση δυσμενών καιρικών συνθηκών στις περιοχές πλόων του πλοίου μας Ε/Γ-Ο/Γ FAST FERRIES ANDROS για την Κυριακή 21/1 και τη Δευτέρα 22/1/2024, ακυρώνονται τα ακόλουθα δρομολόγια:

Κυριακή 21/1 & Δευτέρα 22/1 από τη Ραφήνα ώρα 07:50 για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο. Κυριακή ώρα 14:45 και Δευτέρα ώρα 13:45 από Μύκονο για Τήνο- Άνδρο-Ραφήνα.

Με την προϋπόθεση βελτίωσης καιρικών συνθηκών το πλοίο θα αποπλεύσει την Τρίτη 22/1 στο εγκεκριμένο του δρομολόγιο από Ραφήνα ώρα 07:50 για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο.

Ανακοίνωση της Golden Star Ferries

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν την Κυριακή 21/01/24 και την Δευτέρα 22/01/24 στις περιοχές πλόων και των καιρικών Δελτίων της Ε.Μ.Υ. για επιδείνωση του καιρού, τα δρομολόγια του Ε/Γ – Ο/Γ ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΙΝ ΝΑ 633 από Μύκονο, Τήνο, Άνδρο, Ραφήνα και από Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο τις εν λόγω ημέρες δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter