Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Συνάντηση για το διαχρονικό πρόβλημα της ηλεκτροδότησης της Τήνου

Συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας είχε ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, καθώς και με ανώτατα στελέχη των ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ αναφορικά με το διαχρονικό πρόβλημα της ηλεκτροδότησης της Τήνου.

Η ανακοίνωση του δημάρχου, στο facebook αναφέρει τα ακόλουθα:

Σήμερα επισκέφθηκα το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και συναντήθηκα με τον Υφυπουργό Ενέργειας κ. Γεράσιμο Θωμά καθώς και με ανώτατα στελέχη των ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ.

Ανέδειξα το διαχρονικό πρόβλημα της ηλεκτροδότησης της Τήνου και απαίτησα τη δρομολόγηση μόνιμων και αποτελεσματικων λύσεων, ώστε να διασφαλιστεί η σταθερή και αδιάκοπη ηλεκτροδότηση του νησιού.

Aναγνώρισε από την πλευρά του ο Υφυπουργός την σοβαρότητα του ζητήματος και δεσμεύτηκε ότι οι προτεινόμενες λύσεις θα παρουσιαστούν με τη μορφή διαβούλευσης στο νησί.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -