Ταραμπάδος: Ένα χωριό της Τήνου που άξιζε να το επισκεφτείς για το παραδοσιακό του χαρακτήρα αλλά και για τους περιστεριώνες που υπάρχουν στο λαγκάδι και γύρω από το γραφικό αυτό το χωριό.

Ένας λόγος ακόμα να το επισκεφτείς αυτό το καλοκαίρι είναι το νέο hot spot που άνοιξε στο χωριό και λέγεται «Σαν τη Γη» εκεί σε περιμένει ένας απολαυστικός καφές, λαχταριστά γλυκά και ευχάριστη διάθεση.

Στο καλωσόρισμα ο Χάρης, ο Βαγγέλης και τα υπόλοιπα παιδιά θα σας προτείνουν πάντα τους καλύτερους συνδυασμούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @san_ti_gh_tinos

αξίζει να δοκιμάσετε

Τα πρωινά: Από Ομελέτα, Πεϊνιρλί, Στραπατσάδα, και το πρωινό Ταραμπάδος που περιλαμβάνει: ψωμάκι ατομικό ξυλόφουρνου, μαρμελάδα, μέλι, βούτυρο, κέικ και κρουασάν πραλινας

Άξια αναφοράς και οι πίτσες, με χειροποίητο ζυμάρι. Η σάλτσα ντομάτας, χοιρομέρι Τήνου, παρμεζάνα, φρέσκια ρόκα και πετιμέζι θα σας μείνει αξέχαστη. Επίσης, υπάρχουν και άλλα ήδη πίτσας εξίσου γευστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @san_ti_gh_tinos

 Επιπροσθέτως θα βρείτε διάφορα άλλα σνακς και πιάτα για τη μέση.

Δεν γίνεται να μην αναφέρουμε και τα γλυκά. Σας προτείνουμε με κλειστά μάτια να δοκιμάσετε την καραμελόπιτα (βάλτε και μια μπάλα παγωτό) … άλλο επίπεδο. Ρωτήστε και για τα υπόλοιπα γλύκα σίγουρα κάτι θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Τέλος, στο «Σαν τη Γη» θα βρείτε ότι αποστάγματα σας αρέσουν, τοπικά ακόμα και όχι, αλλά και κρασιά της αρεσκείας, με τα Τηνιακά βέβαια να φιγουράρουν στον κατάλογο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @san_ti_gh_tinos

επικοινωνία

τηλέφωνα επικοινωνίας : 6973613764 6955500145

social media

Instagram @san_ti_gh_tinos 
Facebook @San.ti.gh.tinos