Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Σχετικά με την εναπόθεση απορριμμάτων καταστημάτων στον Πύργο Τήνου

Θέμα: Σημαντική ανακοίνωση από το τμήμα Περιβάλλοντος για την εναπόθεση απορριμμάτων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στον οικισμό Πύργου.

Ο Δήμος Τήνου απευθύνει έκκληση προς τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται στον οικισμό του Πύργου, στα οποία παρατηρείται μεγάλη παραγωγή κάθε μορφής απορριμμάτων, να τοποθετούν τους σάκους σκουπιδιών τους στους κεντρικούς κάδους εκτός του οικισμού του Πύργου και όχι σε κάδους εντός του οικισμού, οι οποίοι προορίζονται μόνο για οικιακά απορρίμματα.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης η υπηρεσία θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να εφαρμόσει τον κανονισμό καθαριότητας και να επιβάλλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις. Η εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας είναι κυρίως θέμα πολιτισμού και όχι θέμα επιβολής. Η προσπάθεια μας να βελτιώσουμε την εικόνα του νησιού μας για τους δημότες και τους επισκέπτες μας είναι μία μάχη που δίνεται καθημερινά πρωτίστως χάρη στην προσπάθεια των υπαλλήλων του Δήμου, τους οποίους οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε και να διευκολύνουμε και βεβαίως χάρη στην ατομική ευθύνη και συνείδηση του καθενός από εμάς.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

Ιωάννης Μαρκουΐζος

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -