Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Σχολείο Πύργου Τήνου – Εικαστικό εργαστήριο στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Πύργου συμμετείχαν σε εικαστικό εργαστήρι στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Χειροτεχνίας (27/3-2/4).

Με την καθοδήγηση της εικαστικού κ. Κολλύρη Μαριάννας, οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με τη θεματολογία του ελληνικού παραδοσιακού κεντήματος, τη θεωρία του μοτίβου και τη χρήση των βασικών και συμπληρωματικών χρωμάτων στη ζωγραφική. Στη συνέχεια, δημιούργησαν αντίστοιχα μοτίβα με χρωματιστές τέμπερες, αξιοποιώντας στοιχεία από το φυσικό περιβάλλον, όπως φύλλα δέντρων και φυτών, ως σφραγίδες και στένσιλ.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Κολλύρη Μαριάννα για το πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό εργαστήρι και τους υπεύθυνους του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας για την όμορφη φιλοξενία!

Δημοτικό Σχολείο Πύργου Τήνου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -