Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Σχολείο Πύργου Τήνου – Επίσκεψη του «Βοήθεια στο σπίτι»

Την Τρίτη 4 Απριλίου είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Δημοτικό Σχολείο Πύργου τους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Δήμου Τήνου, κ. Δελατόλα Αντώνη (κοινωνικός λειτουργός), κ. Παρασκευά Ελένη (νοσοκόμα) και κ. Μαλλιάρη Μαρία (νοσοκόμα) με σκοπό να μας δώσουν πληροφορίες και συμβουλές για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Πύργου, οι οποίοι ανέλαβαν ενεργό δράση και υποδυόμενοι ρόλους αναπαρέστησαν καταστάσεις που χρήζουν πρώτων βοηθειών. Μαζί με τους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» έδωσαν λύσεις σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για παροχή βοήθειας. Οι μαθητές μας έμαθαν πολλές χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες και έμειναν πολύ ενθουσιασμένοι.

Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζομένους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Τήνου για την υπέροχη παρουσίαση!

Δημοτικό Σχολείο Πύργου Τήνου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -