Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Σχολείο Πύργου Τήνου – Κυκλοφοριακή αγωγή από το Αστυνομικό Τμήμα Τήνου

Σήμερα, Τρίτη 28 Μαρτίου, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Δημοτικό Σχολείο Πύργου Τήνου τον Υπαστυνόμο Β’ κ. Κώτσια Γρηγόριο και τον Αρχιφύλακα κ. Γκαρτζονίκα Χρήστο του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου με σκοπό να ενημερώσουν τους μαθητές μας για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και ασφάλειας.

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Πύργου ενημερώθηκαν για θέματα ασφαλούς μετακίνησης στο δρόμο, για την ασφάλεια και προστασία πεζών και οδηγών, για ασφαλή μετακίνηση με το ποδήλατο και για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Επιπλέον, οι αστυνομικοί συμβούλευσαν τους μαθητές μας και τους μίλησαν για το πως να προστατεύονται από διάφορους ενδεχόμενους κινδύνους όχι μόνο στο δρόμο αλλά και αν τύχει να βρεθούν μόνοι ή μακριά από τους γονείς τους. Τέλος, μετά την ενημέρωση των μαθητών, έγινε επίδειξη στο δρόμο μπροστά από το σχολείο μας για το πως περνάμε σωστά απέναντι από τη διάβαση πεζών και έγινε παρουσίαση του περιπολικού και των συστημάτων που έχει για να βοηθάει το έργο των αστυνομικών.

Ευχαριστούμε θερμά το Αστυνομικό Τμήμα Τήνου για την ενδιαφέρουσα και σημαντική παρουσίαση.

Δημοτικό Σχολείο Πύργου Τήνου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -