Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Σε Αετοφωλιά και Κάτω Κλείσμα η υποψήφια δήμαρχος Αναστασία Ψάλτη

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Το πρωί της Κυριακής 1 Οκτώβρη, η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ βρεθήκαμε στο Κάτω Κλείσμα

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης #ΣΥΖΗΤΑΜΕ, με σκοπό οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ να βρεθούμε σε όλους τους οικισμούς του νησιού όσο μακριά και αν βρίσκονται, να συζητήσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα που μας απασχολούν αλλά και τις λύσεις που προτείνει ο Συνδυασμός μας. 

Η επικεφαλής των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, Αναστασία Ψάλτη, παρουσίασε αναλυτικά τους τρεις άξονες της στρατηγικής μας:

– Τήνος, ένα νησί με καθορισμένη ταυτότητα.

Ισομερής ανάπτυξη για όλους τους παραγωγικούς κλάδους.

Ισόρροπη δημογραφική ανάπτυξη.

Ευχαριστούμε πολύ τους όλους κατοίκους στο Κάτω Κλείσμα, που συμμετείχαν στη συζήτησή μας σχετικά με το πρόγραμμα και το όραμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για την Τήνο μας!

Η επικεφαλής του Συνδυασμού, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ βρεθήκαμε το πρωί της Κυριακής, 1η Οκτωβρίου, στην αίθουσα χωριού της Αετοφωλιάς.

Η πρωτοβουλία του Συνδυασμού μας #ΣΥΖΗΤΑΜΕ μας δίνει την ευκαιρία να ερχόμαστε δίπλα σε όλους τους κατοίκους, με σκοπό να ανταλλάξουμε απόψεις και να αναλύσουμε τις λύσεις στα καθημερινά θέματα που αντιμετωπίζουμε όλοι.

Εκεί, Η Αναστασία Ψάλτη, παρουσίασε το στρατηγικό πλάνο που έχουν καταρτίσει οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για το μέλλον του τόπου μας, καθώς και τις λύσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμά μας για την αντιμετώπιση των -μεγάλων, αλλά και των καθημερινών- προβλημάτων και ανέδειξε την επιστημονική τους τεκμηρίωση.

Ευχαριστούμε πολύ τους κατοίκους της Αετοφωλιάς για τη θερμή συμμετοχή τους!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -