Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Σε Κάμπο και Ταραμπάδο η υποψήφια δήμαρχος Αναστασία Ψάλτη

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ βρεθήκαμε στον Ταραμπάδο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης #ΣΥΖΗΤΑΜΕ με σκοπό οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ να βρεθούμε σε κάθε οικισμό του νησιού, να αφουγκραστούμε τους προβληματισμούς των κατοίκων και να τους παρουσιάσουμε τις θέσεις του συνδυασμού μας.

Η Αναστασία Ψάλτη, παρουσίασε τους τρεις άξονες της στρατηγικής μας:

α) Τήνος, ένα νησί με καθορισμένη ταυτότητα,

β) ισομερής ανάπτυξη για όλους τους παραγωγικούς κλάδους,

γ) ισόρροπη δημογραφική ανάπτυξη,

καθώς και τη διαχείριση των καθημερινών θεμάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων.

Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους στον Ταραμπάδο. Η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ μας δείχνει ότι ο δρόμος της αλλαγής είναι μπροστά μας.

Το απόγευμα της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ βρεθήκαμε στον Κάμπο.

Η δράση μας #ΣΥΖΗΤΑΜΕ, που μας φέρνει σε όλους τους οικισμούς της Τήνου, μας δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις επί του συνόλου των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε οι κάτοικοι του νησιού, καθώς και να αναλύσουμε τις επιστημονικά τεκμηριωμένες λύσεις που προτείνει για αυτά το πρόγραμμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.

Η επικεφαλής του Συνδυασμού, Αναστασία Ψάλτη, παρουσίασε το πρόγραμμα και τη στρατηγική του Συνδυασμού.

Ακολούθησε πολύ γόνιμη και παραγωγική συζήτηση με τους κατοίκους, οι οποίοι μας έκαναν ξεκάθαρο ότι διαπιστώνουν τη στασιμότητα που ταλαιπωρεί το νησί τόσα χρόνια, αλλά και την απαίτησή τους να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -