Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Σε Κέχρο, Μυρσίνη και Ποταμιά η Υποψήφια Δήμαρχος Αναστασία Ψάλτη

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ βρεθήκαμε το απόγευμα της Παρασκευής, 29 Σεπτεμβρίου, στην Ποταμιά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης #ΣΥΖΗΤΑΜΕ, με σκοπό οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ να βρεθούμε σε κάθε οικισμό του νησιού όσο μακριά και αν βρίσκεται, να συζητήσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα που μας απασχολούν αλλά και τις λύσεις που προτείνει ο Συνδυασμός μας.

Η Αναστασία Ψάλτη παρουσίασε το στρατηγικό πλάνο που έχουν καταρτίσει οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για το μέλλον του τόπου μας καθώς και τις λύσεις που περιλαμβάνει η στρατηγική του Συνδυασμού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και παρουσίασε την επιστημονική τους τεκμηρίωση.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν την πρόσβαση στα Πάνω Μέρη. Από την πλευρά τους, οι κάτοικοι μας εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το θέμα των ανεπιτήρητων ζώων αλλά και των αδέσποτων και συζητήσαμε το σχέδιο των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για την αντιμετώπισή του προβλήματος. Επίσης, στην κουβέντα μας κυριάρχησε ο τρίτος άξονας της στρατηγικής του Συνδυασμού, που αφορά στην ισόρροπη δημογραφική ανάπτυξη.

Ευχαριστούμε πολύ τους κατοίκους της Ποταμιάς για τη θερμή συμμετοχή τους!

Το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ βρεθήκαμε στη Μυρσίνη!

Η πρωτοβουλία του Συνδυασμού μας #ΣΥΖΗΤΑΜΕ, μας δίνει την ευκαιρία να ερχόμαστε δίπλα σε όλους τους κατοίκους, με σκοπό να συζητήσουμε τα καθημερινά θέματα που αντιμετωπίζουμε όλοι. 

Εκεί, η επικεφαλής του Συνδυασμού, Αναστασία Ψάλτη, παρουσίασε τους τρεις άξονες της στρατηγικής μας:

α) Τήνος, ένα νησί με καθορισμένη ταυτότητα,

β) ισομερής ανάπτυξη για όλους τους παραγωγικούς κλάδους,

γ) ισόρροπη δημογραφική ανάπτυξη.

Επίσης, ανέλυσε τη στρατηγική των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για τη διαχείριση των μεγάλων προβλημάτων, καθώς και τις λύσεις που προτείνουμε για τα θέματα της καθημερινότητας που δυσκολεύουν τη ζωή όλων μας. Ειδικά σε αυτά τα τελευταία και το σχέδιο των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για την αντιμετώπισή τους, επικεντρώθηκε το ενδιαφέρον και η συζήτησή μας με τους κατοίκους στη Μυρσίνη.

Η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών με τους παρευρισκόμενους μας έδωσε ελπίδα ότι το νησί μας μπορεί να στηρίζεται στους ανθρώπους του, που ανιδιοτελώς θα φροντίσουν για την επίλυση των προβλημάτων!

Η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου βρεθήκαμε στην αίθουσα του χωριού στον Κέχρο.

Η δράση μας #ΣΥΖΗΤΑΜΕ, που μας φέρνει σε όλους τους οικισμούς της Τήνου, μας δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να αφουγκραστούμε τους προβληματισμούς των κατοίκων καθώς και να τους παρουσιάσουμε τις θέσεις των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.

Η επικεφαλής του συνδυασμού μας, Αναστασία Ψάλτη παρουσίασε αναλυτικά τους τρεις άξονες της στρατηγικής μας:

– Τήνος, ένα νησί με καθορισμένη ταυτότητα.

Ισομερής ανάπτυξη για όλους τους παραγωγικούς κλάδους.

Ισόρροπη δημογραφική ανάπτυξη.

Ευχαριστούμε τους κατοίκους στον Κέχρο για την συμμετοχή τους στις προτάσεις των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -