Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Σε Κιόνια, Τριαντάρο και Λουτρα η Αναστασία Ψάλτη

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Το απόγευμα της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ βρεθήκαμε στον Τριαντάρο!

Η πρωτοβουλία του Συνδυασμού μας, #ΣΥΖΗΤΑΜΕ, μας δίνει την ευκαιρία να ερχόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας, με σκοπό να αντιληφθούμε καλύτερα όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύνολο των κατοίκων του νησιού μας.

Η Αναστασία Ψάλτη παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα που έχουν καταρτίσει οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για το μέλλον της Τήνου, το οποίο απαρτίζεται από το στρατηγικό σχεδιασμό, τις προτάσεις για τη διαχείριση των καθημερινών θεμάτων που μας απασχολούν όλους, αλλά και την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συζητήθηκαν οι τρεις στρατηγικοί άξονες που θέτει ο Συνδυασμός μας στην κρίση των πολιτών:

1) Τήνος, ένα νησί με καθορισμένη Ταυτότητα,

2) ισομερής ανάπτυξη για όλους τους παραγωγικούς κλάδους,

3) ισόρροπη δημογραφική ανάπτυξη.

Η θερμή συμμετοχή -και των κατοίκων του Τριαντάρου- αποδεικνύει τη θέληση όλων μας, από 8 Οκτώβρη, να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ

Η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ το απόγευμα της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου βρεθήκαμε στα Κιόνια.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης #ΣΥΖΗΤΑΜΕ που οργανώνει η παράταξη μας, προκειμένου να βρεθούμε σε όλους τους οικισμούς της Τήνου, να ακούσουμε τους κατοίκους και να συζητήσουμε όλοι μαζί τις λύσεις που προτείνει το πρόγραμμα μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.

Η Αναστασία Ψάλτη παρουσίασε το πρόγραμμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, το οποίο έχει εντοπίσει όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Τήνου και περιλαμβάνει συγκεκριμένες – μελετημένες λύσεις για την αντιμετώπισή τους, καθώς και τους τρεις άξονες της στρατηγικής μας:

α) Τήνος, ένα νησί με καθορισμένη Ταυτότητα,

β) ισομερής ανάπτυξη για όλους τους παραγωγικούς κλάδους,

γ) ισόρροπη δημογραφική ανάπτυξη.

Το μεγάλο πρόγραμμα επισκέψεων των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, που έχει στόχο να μιλήσουμε με τους κατοίκους όλων των οικισμών του νησιού μας, μας έφερε την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, στα Λουτρά.

Η υποψήφια δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη, συνομίλησε εκτενώς με τους κατοίκους, τους παρουσίασε τους βασικούς άξονες στρατηγικής του Συνδυασμού και απάντησε στις ερωτήσεις που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους, αναλύοντας τις τεκμηριωμένες λύσεις που προτείνουν, σε κάθε περίπτωση, οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.

Ευχαριστούμε τους κατοίκους στα Λουτρά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -