Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Σε Πλατιά, Βεναρδάδο, Μαρλά και Πύργο η Αναστασία Ψάλτη

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου η πρωτοβουλία του Συνδυασμού μας #ΣΥΖΗΤΑΜΕ, με στόχο να μιλήσουμε στους κατοίκους όλων των οικισμών του νησιού μας, ολοκληρώθηκε με τις επισκέψεις στα χωριά, Πλατιά, Βεναρδάδος, Μαρλάς. Ευχαριστούμε τους κατοίκους για την ανταλλαγή απόψεων και για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και της υποψήφιας Δημάρχου Τήνου, Αναστασίας Ψάλτη.

Αυτό το όμορφο ταξίδι φτάνει σήμερα στην κορύφωσή του με την κεντρική προεκλογική ομιλία της Αναστασίας Ψάλτη, στις 20.00 στη Χώρα (έναντι Eurobank). Tη Δευτέρα ξεκινά ένα ακόμη πιο συναρπαστικό. Το ταξίδι για να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ την Τήνο μας. Με ξεκάθαρους στόχους, σχέδιο κα πρόγραμμα για να τους επιτύχουμε, θα φέρουμε ένα μέλλον βιώσιμο, αειφόρο, καλύτερο για τον τόπο μας, εμάς και τα παιδιά μας.

Τα μηνύματα που έρχονται από όλη την Τήνο, οι κουβέντες που κάναμε μαζί σας, ο τρόπος που μας κοιτάξατε στα μάτια σε όλες τις επισκέψεις μας, σε όλους τους οικισμούς του νησιού μας, δεν μας έχει αφήσει καμία -μα καμία- αμφιβολία: Την Κυριακή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ. Την Δευτέρα σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε δουλειά για τον τόπο μας.

Σας ευχαριστούμε όλους!

Το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου η πρωτοβουλία του Συνδυασμού μας #ΣΥΖΗΤΑΜΕ, που έχει στόχο να μιλήσουμε με τους κατοίκους όλων των οικισμών του νησιού μας, μας έφερε στον Πύργο. Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην πρόσκληση των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αλλά και κάθε προσδοκία!

Η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη, μιλώντας με σαφήνεια και καθαρότητα, ανέλυσε τη στρατηγική των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ως το κρίσιμο στοίχημα για την εξέλιξη του νησιού μας. Ως καθοριστική αναδείχθηκε η ανάγκη να ασχοληθούν με την επίλυση των προβλημάτων της Τήνου άνθρωποι που επιζητούν το αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, η Αναστασία Ψάλτη απάντησε στις ερωτήσεις των κατοίκων, τους παρουσίασε τους βασικούς άξονες στρατηγικής των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ:

α) Τήνος, ένα νησί με καθορισμένη ταυτότητα,

β) ισομερής ανάπτυξη για όλους τους παραγωγικούς κλάδους,

γ) ισόρροπη δημογραφική ανάπτυξη,

καθώς και τις λύσεις που προτείνουμε για τα προβλήματα της καθημερινότητας που δυσκολεύουν τη ζωή όλων μας, αλλά και για τα μεγάλα θέματα του νησιού μας.

Η πολυπληθής παρουσία των ανθρώπων της περιοχής, αλλά και το τόσο έντονο ενδιαφέρον τους για συμπόρευση προς ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας, επιβεβαίωσε -για μια ακόμη φορά- πως την Κυριακή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους κατοίκους του Πύργου!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -