Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Σε ρυθμούς Pasta Party η Καλλονή Τήνου

Σε ρυθμούς Pasta Party κινείται σήμερα το χωριό της Καλλονής. Το pasta party θα συνοδευτεί από ζωντανή νησιώτικη μουσική και ο χορός ανοίγει με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το Εργαστήρι του Συλλόγου μας «Σπονδή Τηνίων».

έναρξη στις 21.30

Από το 2014 μέχρι και το 2022 (εκτός των δύο χρόνων του κορονοϊού) το pasta party φιλοξενήθηκε στα χωριά Στενή, Αγάπη, Κώμη, Φαλατάδο, Κέχρο, Λουτρά και Καλλονή. Ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Καλλονής Καρκάδου και το ακούραστο Διοικητικό του Συμβούλιο έκανε την τιμή να συνδιοργανώσει με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Τήνου και πάλι μαζί το pasta party του 2023.

Και πάλι μαζί μας σ’ αυτό το εγχείρημα ο φίλος μας chef και Τηνιακός πλέον Αλέξανδρος Παπανδρέου που με τη δημιουργική του έμπνευση και τις μοναδικές συνταγές του θα αναδείξει για άλλη μία φορά τα τηνιακά παραδοσιακά προϊόντα στους φίλους της διοργάνωσης.

Το pasta party είναι μία μοναδική ευκαιρία για τους αθλητές και τους συνοδούς τους να γνωρίσουν τα χωριά, τη γαστρονομία, το κέφι και τη φιλοξενία της Τήνου και των κατοίκων της.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -