Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Σε Σκαλάδο και Κουμάρο η Αναστασία Ψάλτη

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Η Υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ βρεθήκαμε το απόγευμα της Τρίτης 3 Οκτωβρίου στο καφενείο «Το Παραδοσιακό», στον Σκαλάδο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης #ΣΥΖΗΤΑΜΕ με σκοπό οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ να βρεθούμε σε κάθε οικισμό της Τήνου, να αφουγκραστούμε τους προβληματισμούς των κατοίκων και να τους παρουσιάσουμε τις θέσεις του Συνδυασμού μας.

Η Αναστασία Ψάλτη ανέλυσε διεξοδικά το πρόγραμμα που καταρτίσθηκε βάσει των ζητημάτων που προβληματίζουν όλους εμάς, τους κατοίκους του νησιού.

Στη συνέχεια, παρουσίασε τους 3 άξονες παρεμβάσεων που προβλέπει η στρατηγική των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ:
α) Τήνος, ένα νησί με καθορισμένη ταυτότητα,
β) ισομερής ανάπτυξη για όλους τους παραγωγικούς κλάδους,
γ) ισόρροπη δημογραφική ανάπτυξη,
και παρουσίασε την επιστημονική τους τεκμηρίωση.

Η ανταπόκριση των κατοίκων του Σκαλάδου στο κάλεσμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ήταν ουσιαστική και μας δείχνει το δρόμο της αλλαγής.

Η Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ βρεθήκαμε το βράδυ της Τρίτης, 3 Οκτωβρίου, στην αίθουσα χωριού στον Κουμάρο.

Η πρωτοβουλία του Συνδυασμού μας #ΣΥΖΗΤΑΜΕ, μας δίνει την ευκαιρία να ερχόμαστε δίπλα σε όλους τους κατοίκους, με σκοπό να συζητήσουμε τα καθημερινά θέματα που αντιμετωπίζουμε όλοι. Η επικεφαλής του συνδυασμού, Αναστασία Ψάλτη, παρουσίασε το πρόγραμμα που έχουν καταρτίσει οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για την αντιμετώπιση των -μικρών και μεγάλων- προβλημάτων του νησιού μας, ανέλυσε την επιστημονική τεκμηρίωση των λύσεων που προκρίνουμε, καθώς και τους άξονες που περιλαμβάνει η στρατηγική μας για το μέλλον του νησιού.

Ευχαριστούμε πολύ τους συμπολίτες μας που επένδυσαν χρόνο στη συζήτησή μας, για την παραγωγική συμμετοχή τους στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας της Τήνου μας.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -