Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας στη Τήνο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διοργάνωση σεμιναρίου Τεχνικού Ασφαλείας στην Τήνο μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος επιχειρηματιών του νησιούώστε να εξασφαλιστεί η επιμόρφωση των εργοδοτών που απασχολούν προσωπικό για να ασκούν οι ίδιοι τα καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή τους.

Όποιος εργοδότης επιθυμεί να συμπεριληφθεί στο εν λόγω σεμινάριο, μπορεί να υποβάλλει τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά στο emailinfo-tinos@cycladescc.gr έως την 1 Αυγούστου:

  1. συμπληρωμένηαίτηση με πλήρη στοιχεία επικοινωνίαςτου ενδιαφερόμενου εργοδότη (επισυνάπτεται),
  2. εικόνα taxis με όλες τις δραστηριότητες,
  3. στοιχεία μητρώου φυσικού/νομικού προσώπου της επιχείρησης,

Το σεμινάριο διάρκειας 10 ωρών (2 ημερών) αφορά κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης των κλάδων εμπορίου και παροχής υπηρεσιών που απασχολεί ή επιθυμεί να απασχολήσει προσωπικό έτσι ώστε να ασκεί ο ίδιος τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή του. Διαφορετικά, είναι απαραίτητο να προσλάβει εξωτερικό συνεργάτη για όσο διάστημα απασχολεί προσωπικό.

Μετά την υποβολή των δικαιολογητικών ο ενδιαφερόμενος θα ενημερωθεί για τη διαδικασία επιβεβαίωσης της συμμετοχής η οποία αφορά το αναλυτικό ωράριο, την καταβολή του κόστους συμμετοχής του σεμιναρίου αξίας 70 ευρώ και απαραίτητη προϋπόθεση την ταμειακή ενημερότητα προς το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: μετά την καταληκτική ημερομηνία 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022, δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε προσθήκη/τροποποίηση σύμφωνα με τους όρους διεξαγωγής καθώς η υποβολή του προγράμματος γίνεται τουλάχιστον 60 ημέρες πριν την υλοποίησή του προς το Υπουργείο Εργασίας ενώ σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τους όρους και προϋποθέσεις υλοποίησης τα επόμενα σεμινάρια θα υλοποιηθούν μετά τον Μάρτιο του 2023.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία παρακαλώ καλέστε στον υπεύθυνο του γραφείου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Τήνο κ. Βασίλη Σιώτο στο τηλέφωνο 2283022404.

Με εκτίμηση,

Εκ του τμήματος Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -